Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til børnehaven i Stjerneskuddet i Vanløse

Så er der mulighed for at blive pædagog i Stjerneskuddets børnehave.

Stillingen er på 35 timer ugentligt og ønskes besat fra den 1. september 2020 eller hvornår, det er muligt derefter. Vi venter gerne på den rette.

Stjerneskuddet på Vanløse Allé er en kommunal, integreret daginstitution med 16 medarbejdere og 68 børn i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Personalet er tilknyttet hver deres stue i teams af to pædagoger og en medhjælper. Personalet i huset er en stabil og engageret gruppe.

Børnehavegrupperne ligger dør om dør på 1. sal og samarbejder om bl.a. aldersopdelte grupper, traditioner og hverdagens vigtige relationsarbejde.

Vi har en legeplads, som bruges i al slags vejr, og vi benytter os også af lokalområdet/byen omkring os til ture og aktiviteter.

Udfordringer i jobbet
Sammen med dine kolleger tilrettelægger du det daglige pædagogiske arbejde. Både de pædagogiske aktiviteter og rutiner planlægges med udgangspunkt i størst mulig positiv effekt for barnet. Vi arbejder systematisk med TOPI og sprogvurderinger og bruger SMTTE-model som handleplan.

Vi arbejder målrettet med udvikling af vores pædagogiske praksis og organisering. Målet er en rød tråd i husets pædagogiske profil med barnet i centrum og med fokus på at styrke barnets kompetencer i den tid, de har i vores daginstitution.

Vi har i øjeblikket særligt fokus på at dygtiggøre os til arbejdet med Den Nye Styrkede Læreplan, og hvordan vi gør den til et aktivt og brugbart arbejdsredskab. Vi vil gerne blive dygtigere til at forstå og arbejde målrettet med børns leg og legemønstre og blive ved med at udvikle vores læringsmiljø og partnerskabet med vores forældregruppe.

Vi er nysgerrige på relationsarbejdet, og hvordan vi kan blive endnu bedre bl.a til at forstå og møde barnets sensitivitet i en anerkendende tilgang.

Vi arbejder i personalegruppen med anerkendende følgeskab og har hele tiden fokus på udvikling af et godt og tillidsfuldt personalesamarbejde.

Vi forventer, at du

 • kan og har lyst til at bidrage til den pædagogiske udvikling i Stjerneskuddet
 • er opmærksom og har fokus på, at effekten for barnet skal være i centrum, når du planlægger og udfører pædagogiske aktiviteter
 • er igangsættende og kan arbejde både på egen hånd og med kollegaer på tværs af huset
 • kan gøre rede for din pædagogiske praksis og begrunde den teoretisk
 • gerne må været interesseret i sprogudvikling/sprogarbejde og eventuelt have lyst til rollen som sprogansvarlig på din stue. Det er ikke en forventning, du har erfaringen, men at du har interessen og har lyst til at udvikle dig på området
 • ved, at forberedelse og evaluering er vigtigt, og du fastholder at prioritere det i planlægningen
 • kan bevare overblikket
 • kan skabe struktur og ro i en alsidig hverdag
 • bidrager til trivsel, høj arbejdsmoral og arbejdsglæde ved hjælp af din egen samarbejdsvilje, fleksibilitet og positive attitude
 • er fortrolig med it og har evnen til skriftlig kommunikation
 • er loyal og imødekommende i dit samarbejde med forældre, kolleger og klyngens ledelsesteam
 • kan arbejde i tidsrummet kl. 7-17 og deltage i ca. 10 årlige personalemøder efter institutionens åbningstid

Vi tilbyder
Du vil møde en stabil personalegruppe i god udvikling. Vi vægter tillid og åbenhed højt og lægger vægt på, at hver enkelt har indflydelse på vores fælles hverdag, og at alle byder ind med deres faglighed og kompetencer. Her er plads til mange meninger, men vi finder altid de fælles veje med godt humør.

Du bliver ansat i Brønshøj/Vanløse Klynge F, som består af otte kommunale daginstitutioner og er normeret til 727 børn i alderen 0-6 år. Vi tror på, at et stærkt fagligt og socialt arbejdsfællesskab skaber de bedste resultater, og vi opfordrer alle i klyngen til at søge medindflydelse og medansvar.

Vi holder i 2021 tre pædagogiske dage, og der er mulighed for individuel kompetenceudvikling med afsæt i klyngens uddannelsespolitik.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune og principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt straffe- og børneattest.

Mere information
Kontakt pædagogisk leder Susan Kanstrup på 3871 1535 eller 2485 4382, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at besøge institutionen. Du kan også læse mere om Stjerneskuddet på www.stjerneskuddet.kk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig, og du er velkommen til at komme og se huset, inden du søger.

Søg via nedenstående link senest mandag den 17. august 2020
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler efter aftale.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.