Pædagog til Børnehuset Birkemosen, Birkerød


Om jobbet

Birkemosen er et ny renoveret børnehus, hvor vi i øjeblikket er i gang med at skærpe vores pædagogik. Vi er opmærksomme på, at pædagogik forandrer sig og derfor tager den udgangspunkt i den aktuelle børne- og personalegruppe. Vi er aldrig bange for at lære noget nyt, hvorfor vi også prioriterer at blive udfordret og få skærpet vores faglighed via faglige oplæg.

Du bliver en del af en personalegruppe, der dels består af ansatte, der har været tilknyttet Birkemosen i mange år og dels af ansatte, der har været her i kortere tid. Du kommer til at få medindflydelse på den kultur, der skal etableres i huset.

Du bliver tilknyttet børnehavegruppen og kommer til at indgå i et team bestående af 2 andre pædagoger og en pædagogmedhjælper. Børnene har base i hele gruppen, men bliver alders-/udviklingsopdelt i mindre grupper i forbindelse med pædagogiske aktiviteter. Du får ansvaret for en mindre gruppe børn og følger dem typisk fra de er 3 år og til de skal starte i skole. Den aktuelle stilling er med tilknytning til de børn, der er fra 2014.

Din profil

Du er uddannet pædagog, nyuddannet eller erfaren, og kan bruge din uddannelse aktivt i det pædagogiske arbejde.

Du har et inkluderende menneskesyn og gode samarbejdsevner. Du motiveres af at reflektere og sætte dig selv i spil for dermed at nå mål for børnegruppen i samarbejde med kolleger og forældre. Du kan arbejde didaktisk og inddrage børnenes interesser i pædagogisk praksis og du ved hvordan du, gennem struktur og rammesætning for børnegruppen, skaber plads til at være nærværende og gribe de muligheder der opstår i samspillet med børnene.

Du er holdspiller og tør sige din mening, men med respekt for det gode arbejdsmiljø. Du tør give og modtage konstruktiv kritik, og du ser din pædagogiske praksis som noget, der kan udvikles eller ændres. Du sætter pris på den uformelle omgangstone, men er også i stand til at tage de seriøse samtaler.

Du kan arbejde med pædagogisk IT og vil få stillet en iPad til rådighed i det pædagogiske arbejde. Du ser det digitale som en mulighed og ikke som en begrænsning. Du har kommunikative kompetencer, både i skrift, tale og digitalt. Du ser forældresamarbejdet som det vigtigste element i pædagogisk praksis og har opmærksomhed rettet mod, at børn også er en del af en familie og at god pædagogik tager udgangspunkt i det hele billede.

Derfor skal du vælge os

I Birkemosen og Rudersdal kommune, arbejder vi med aktionslæring. Du vil derfor blive udrustet til dette og modtage undervisning og sparring med henblik på at arbejde med det i praksis.

Du bliver en del af en personalegruppe, der har oplevet en naturlig udskiftning af personalegruppen. Du bliver derfor også en del af et team, der skal arbejde målrettet mod udvikling af egen praksis og derfor kommer til at opleve stor indflydelse på den pædagogiske hverdag.

I løbet af 2018 skal vi begynde at arbejde med en målrettet pædagogik, hvor vi samtidig har de nye lærerplanstemaer med i overvejelsen. Du vil derfor blive en aktiv del af nyskabelse og pædagogisk innovation.Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge, men der er mulighed for mindre.

Der vil blive indhentet børneattest og reference. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Ansættelsesstart er d. 1. april 2018 eller snarest derefter.

Du skal regne med, at der er et personalemøde og et stuemøde uden for almindelig arbejdstid om måneden.

Om os

Birkemosen er en 0-6 års institution med 2 vuggestuegrupper og 1 børnehavegruppe med i alt ca. 60 børn. Derudover har vi to dagplejere tilknyttet. Vi er en del af Områdeinstitution Hestkøb som ligger i Birkerød. Vi arbejder på tværs af institutionerne via pædagogiske netværk med aktionslæring som pædagogisk redskab. Birkemosen ligger på Byagervej 217, 3460 Birkerød tæt på både skov og sø.

Hvis du vil vide mere om Birkemosen eller ønsker at besøge os, er du meget velkommen til at kontakte daglig leder Martin Paulsen.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Du bedes medsende kopi af dit uddannelsesbevis.

Ansøgningsfristen er fredag den 2. marts kl 12.00.
Samtaler: Vi indkalder løbende til samtale og skulle vi få den rette ansøger, forbeholder vi os derfor retten til at ansætte inden fristens udløb.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til børnehaven i Idrætsinstitutionen Mælkebøtten

Mælkebøtten

Lyngby-Taarbæk
Om jobbetBørnehuset Mælkebøtten er pædagogisk idrætsinstitution, hvor idræt, leg og bevægelse er en naturlig del af den daglige praksis. De fysiske rammer er indrettet så der er plads til at udfolde sig både ude og inde og vi benytter vores udeareal...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagog til aftenarbejde på Bofællesskabet Krogholmgård

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du vil blive den 8.pædagog vi ansætter, da vi har fået gode erfaringer med pædagoger i demensplejen. Bofællesskabet Krogholmgård består 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens. Som pædagog på Krogholmgård er de...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til Vuggestuen Egebakken

Rudersdal Kommune

Om jobbet Vuggestuen Egebakken åbnede sine døre den 2. oktober 2017 og som en del af holdet får du mulighed for at tænke nyt og spændende i loyalt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være med i en proces, hvor vi på sigt forestiller os en l...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Aktivitetsmedarbejder til Plejecentret Bistrupvang

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Borgerene på plejecentret Bistrupvang skal være sammen om det de kan lide, ligesom mulighed for een til een aktivitet realiseres. Vi tager afsæt i borgerens ønsker og aktive medvirken. Du skal bidrage til at opdyrke nye muligheder for fæll...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Kreativ Pædagog søges

Privat Skovbørnehaven Mariehønen

Lyngby-Taarbæk
Pædagog -medhjælper søges til lille privat børnehave Privat Skovbørnehaven Mariehønen søger pædagog -medhjælper pr. 1.5.2018. Vi er en lille privat 27 børns skovbørnehave med 5 ansatte og et tæt og engageret samarbejde med forældrene. Vi har eget hu...