Pædagog til Børnehuset Birkhøj i Furesø


Har du varme og humor, overblik og handlekraft kombineret med et anerkendende menneskesyn, Så er du måske vores nye kollega.
 
Børnehuset Birkhøj søger en pædagog på 37 timer ugentligt til børnehaven. Stillingen er til besættelse 1. maj 2018 eller snarest derefter.
 
Vi har:
Et dejligt hus med lyse stuer, samt en kæmpe naturlegeplads, som rummer dejlig mange muligheder for at gavne børnenes udvikling. Vi er rige på mange forskellige kulturer, personligheder og nationaliteter, hvilket giver en farverig hverdag.
 
Hvem er vi?
Vi er en integreret institution, der ligger for enden af Farum Midtpunkt. Vi har 72 dejlige, aktive og nysgerrige børn, og er i alt 20 voksne.
Vores værdier er: Imødekommenhed, Børnefælleskaber og udeliv
 
Vi arbejder dagligt med mange spændende opgaver og traditioner som: Tidlig Opsporing, fælles læringssyn 0-18 år, Fri for mobberi, Flagermusfest, Sankthansbål, Kunstuge, sprogarbejde og meget mere.
 
Vi er en del af områdeinstitutionen Nordøst, der i alt har 5 afdelinger.
 
Vi udvikler konstant vores faglighed og refleksion over praksis og søger en kollega der vil og kan bidrage til denne proces.
Vi vægter et bredt og anerkendende menneskesyn, hvor det er den gode fortælling der bliver barnets historie, gennem dialog og anerkendelse. Vi ønsker, at skabe en tryg hverdag hvor man tør være anderledes og udfordre sine kompetencer. Gensidig respekt og forståelse er begreber vi sætter højt.
 
Sætter du pris på forskellighed og kan du se muligheder frem for begrænsninger når du møder en udfordring, er Birkhøj måske stedet for dig?
 
Mere information
Vil du vide mere så ring til Daglig leder Marianne Skjold tlf.72 16 42 98.
Adressen er Birkhøjterrasserne 2, 3520 Farum
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og der vil blive indhentet straffeattest og børneattest.
 
Ansøgningsfrist mandag den 23. april 2018 og samtaler i uge 17
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Farum Vejgaard søger pædagog 32-35 timer ugentligt til børnehaven

Farumvejgaard

Allerød
Kan du heller ikke lade vær med at undres, engageres og fascineres af arbejdet med børn på 0-6 års området?Så læs endelig videre! I Furesø Kommune ligger Farum Vejgaard og vi søger en pædagog 32-35 timer ugentligt pr. 1 6 2018 til børnehaveafdelinge...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Pædagog til Ullerødskolen - Autismecenter Fredensborg

Fredensborg Kommune

Fredensborg
Vi søger en fagligt stærk og engageret pædagog, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere under...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Pædagoger til Blovstrød Børnehus

Blovstrød Børnehus

Hillerød
Vil du være med til at sikre højkvalitetsdagtilbud i Allerød Kommune så søger vi et antal pædagoger til Blovstrød Børnehus. Blovstrød Børnehus søger pædagoger som vil være med i en hel unik proces, hvor vi vil skabe en børne- og læringsby i Blovstrø...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Vi søger en pædagog i Børnehusene Nivå, der brænder for faglighed og udvikling

Fredensborg Kommune

Fredensborg
Vi søger en uddannet pædagog. 1 pædagog til Påfuglen på 37 timer ugen med start hurtigst muligt. Påfuglen er en integreret multietnisk institution med ca.100 børn fordelt i en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling. Påfuglen er en del af Børnehus...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Pædagog på 37 timer til Væksthusene afdeling Spiren

Hillerød Kommune

Hillerød
Pædagog 37 timer søges til Væksthusene afdeling Spiren 1. juni 2018Vil du være med til, at etablere Spirens nye vuggestue og bl.a. deltage i personaleudvikling og implementering af børne- og voksenstrukturer der fagligt understøtter børnenes trivsel...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018