Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til børnehuset Den grønne ært

Om jobbet

Vi leder efter nye kollegaer til vores børnehave og vuggetsue, så er du nyuddannet eller har du rygsækken fyld af erfaring så er det lige dig vi leder efter.

Den grønne ært er et 0-6 års børnehus med en børnehavegruppe på op til 30 børn og 2 vuggestuegrupper.

Med udgangspunkt i aktionslæring udvikler vi vores praksis, hvor både rutiner og aktiviteter er i fokus. Vi arbejder ud fra et anerkendende perspektiv, hvor den voksne går foran, ved siden af og bag barnet. Kerneopgaven er defineret ved at vi sikrer børns trivsel, sundhed, læring og udvikling.

Din profil

Du er uddannet pædagog, og har gerne erfaring med eller interesse for at arbejde med den nye styrkede læreplan og børns udvikling i almindelighed. Du har en positiv energi og arbejder struktureret og inkluderende. Du bidrager til det gode arbejds- og læringsmiljø og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er klar på at indtage en understøttende faglig funktion, og vil gerne gøre en forskel for børn og forældre.

Derfor skal du vælge os

Vi er et børnehus i en spændende udvikling og bestræber os på høj faglighed hvor vi møder nye ideer og forandringer med en positiv og åben tilgang.

Vi er et mindre børnehus med fokus på fælleskab. Vi har et tæt samarbejde mellem vuggestue og børnehave, hvilket giver de voksne kendskab til alle børnene i huset og giver mulighed for faglig sparring på tværs.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 30-37 timer pr. uge – med ansættelse snarest efter aftale.

Om os

Børnehuset Den grønne ært ligger i naturskønne omgivelser, tæt på Vedbæk og Trørød. Børnehuset indgår i et tværfagligt samarbejde med otte andre børnehuse i Område Bøgebakken.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi anbefaler at du kommer på besøg og ser Den grønne ært, og du er velkommen til at kontakte Daglig leder Sabina Levy på telefon: 72684611 eller via mail: sale@rudersdal.dk

Samtaler: Holdes løbende. Finder vi rette ansøger inden ansøgningsfristens udløb forbeholder vi os ret til at ansætte denne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.