Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Børnehuset Frederik Clausens Vænge

Pædagog i det grønne område ? - Måske ikke helt i skoven … men lige ved ! Om jobbet

Børnehuset er en dejlig stor institution med 64 børnehavebørn fordelt på 3 grupper, 26 vuggestuebørn fordelt på 2 grupper, en "Pandagruppe" med 5 børn.
Du bliver en del af personaleteamet i børnehaveafdelingen, med 10 andre kolleger, ud over at være en del af den samlede personalegruppe i hele Børnehuset.
På stuen arbejder du tæt sammen med en anden pædagog og en pædagogmedhjælper.
Kerneopgaven er, gennem relevante kreative aktiviteter, i samarbejde med kollegerne, at skabe et miljø for børnene, der bygger på trivsel, udvikling og læring.

Din profil

Du er uddannet pædagog, og er en faglig, stabil, engageret, ansvarsbevidst og nærværende person, der har kendskab til, og interesse for arbejdet med børnehavebørn, såvel indenfor det kreative, musiske og i naturen.
Du er fleksibel, har en positiv tilgang til arbejdet, og bidrager til trivsel, høj arbejdsmoral og arbejdsglæde, og har lyst til at arbejde på tværs af stuer/afdelinger.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en stabil, positiv, ansvarlig og velfungerende personalegruppe på 25 voksne, med et godt og respektfuldt samarbejde.
Vi undervurderer ikke betydningen af en god fordeling af M/K i personalegruppen.
Vi vægter et samarbejde, som åbner mulighed for at sætte dit personlige præg på vores pædagogik, både i teori og praksis.
Vi har børn fra flere områder i kommunen, som søger Børnehuset, og det er derfor vigtigt for os, at alle sendes godt afsted til de forskellige skoler.
Vi samles om de stærke traditioner, som vi ud fra Rudersdal Kommunes pædagogiske mål, har opbygget gennem årene.

Børnehuset har flere lokaler, med specielt indrettede værkstedsfaciliteter, til både træ, ler og maling.

Børnehuset er privilegeret, ved at være én af meget få børnehuse, der dels ligger på en lukket vej, og placeret lige op til Søllerød Naturpark.
En unik beliggenhed, som vi benytter aktivt i det pædagogiske arbejde, hvor der er mulighed for ture med masser af oplevelser.

I det daglige benytter vi vores store grønne legeplads, med mange muligheder for fordybelse, gemmesteder, bålpladser og andre sanselige oplevelser.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 30 timer pr. uge, og med start 1. juni 2018, eller snarest herefter.
Timerne vil ligge indenfor børnehusets åbningstid, som er fra kl. 7.00 - 17.00 (fredag kl. 7.15 - 16.15)
Løn efter gældende overenskomst.

Om os

Børnehuset er en del af områdeinstitutionen Bøgebakken, hvor vi har glæde af samarbejdet, og personaleudviklingen mellem de øvrige huse i området, samt samarbejdet med vores tilknyttede naturvejleder.
Børnehuset er beliggende Frederik Clausens Vænge 12-14, 2840 Holte
Der er gode forbindelser med offentlig transport.

Du kan læse mere på Børnehusets hjemmeside, www.bornehuset.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger stillingen ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nedenfor.

Vi holder løbende samtaler, og finder vi den rette kandidat, forbeholder vi os retten til at ansætte og tage annoncen af, inden ansøgningsfristens udløb.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den daglige leder af Børnehuset.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her