Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Børnehuset i Hasle

Pædagog søges til Hasle Børnehus, med primær funktion i Børnehavedelen.

Stillingen er på 37 timer pr. uge, med ansættelse fra 01-03-2021.

Arbejdstiden er fordelt over Børnehusets fulde åbningstid, som er mandag - torsdag 6.00 – 16.30 og fredag 6.00 – 15.45. Herudover kan arbejdstiden indeholde 1-2 personalelørdage, samt månedlige aftentimer til personalemøder og lign.

Som pædagog i Hasle Børnehus medfølger et særligt ansvar for at være bærer af Børnehusets pædagogiske ståsted.

Her er det vigtigt med kompetencer inden for forældresamarbejde, relations-pædagogik, deltagelse, etablering og støtte af børnefællesskaber samt etablering af et helhedsorienteret læringsmiljø og meget mere. Barnets perspektiv og leg er grundlæggende for den pædagogiske forståelse hos Hasle Børnehus.

En af de vigtigste fokusområder netop nu er arbejdet med den nye dagtilbudslov, omhandlende Den Styrkede Læreplan. Her stilles der krav om evnen til at være refleksiv på det læringsmiljø der tilbydes i Børnehuset.

Som kollega i Børnehuset er det vigtigt at kunne indgå i åbne konstruktive dialoger omkring udvikling af praksis. Anerkendende kommunikation, åben dialog og aktiv deltagelse i fællesskabet er en nødvendighed for udviklingen af det gode kollegaskab i Hasle Børnehus. 

Børnehuset lægger meget vægt på fleksible medarbejdere der positivt er med til at skabe løsninger på de udfordringer der opstår i hverdagen. 

Hasle Børnehus er en institution med en vuggestue, en mellemgruppe og en stue med to børnehavegrupper og har i alt plads til ca. 75 børn, med ca. 14 medarbejdere.

Ansættelse i Hasle Børnehus tager udgangspunkt i en fast stue som arbejdssted, dog kan der opstå situationer hvor det kan blive nødvendigt at flytte medarbejdere fra en stue til en anden. Dette gælder på tværs af både vuggestue og børnehave.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-03-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 17-01-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 4 / 28-01-2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Richard Lindholm Guldager på 56926496 eller 20188771.
 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.