Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Børnehuset Karethen

Du skal være en af vores pædagoger i vuggestuegruppe. Du skal være i team med de 3 pædagoger og 2 medhjælpere. Vi har to grupper i vuggestuen som arbejdes på tværs, med aldersopdelte grupper. Karethen bruger udelivet meget, så det pædagogiske arbejde indrager vi naturen og tager faligheden med ud.

Din profil

Du er uddannet pædagog, og har gerne erfaring med eller interesse for at arbejde med den nye styrkede læreplan og børns udvikling i almindelighed. Du har en positiv energi og arbejder struktureret og inkluderende. Du bidrager til det gode arbejds- og læringsmiljø og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er klar på at indtage en understøttende faglig funktion, og vil gerne gøre en forskel for børn og forældre.

Du er stabil, engageret og ansvarsbevidst. Du er fleksibel og har en positiv tilgang til at arbejde med børn. Du udviser samarbejdsvilje over for kollegaer i hele huset og møder dine kolleger, børn og forældre med et smil.

Derfor skal du vælge os

Vi er et børnehus i en spændende udvikling og bestræber os på høj faglighed hvor vi møder nye ideer og forandringer med en positiv og åben tilgang.

Vi er et mindre børnehus som derfor giver os rig mulighed for sparing på tværs i huset.Vi har et tæt samarbejde mellem vuggestue og børnehave, hvilket giver de voksne kendskab til alle børnene i huset og giver mulighed for faglig sparring i huset.

Du bliver en del af et børnehus, der lægger vægt på at alle børn får et aktivt barneliv. Du vil indgå i en personalegruppe, der har været her i mange år og har traditationer som passer ind til en travl hverdag. Vi har en dejlig legeplads og bruger skoven, også for vuggestuebørnene.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer pr. uge og med start den 1. oktober 2020

Om os

Børnehuset Karethen har 33-42 skovbørnehavebørn fordelt på 3 grupper og 22-24 vuggestuebørn fordelt på 2 grupper. Vi har 13 - 16 faste medarbejder. Karethen er et af 9 børnehuse under områdeinstitution Holte og er beliggende bagved Ny Holte skole og op til Rudeskov.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes uge 38


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.