Pædagog til Børnehuset Sjælsø, Vuggestuegruppen


Om jobbet

Børnehuset Sjælsø er noget særligt! Vi holder til i et skønt lyst hus med højt til loftet og omdrejningspunktet er fællesskab for alle.

Børnehuset Sjælsø er en kommunal 0 - 6 års institution med omkring 80 børn og 20 medarbejdere.

Vi har to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Derudover en specialgruppe, samt pluspladser.

Sammen udvikler vi børnenes spor, gennem: Mig selv, min familie, vores nærmiljø, vores by, vores verden, som overordnet ramme. Vores teoretiske reference ramme tager udgangspunkt i Piaget, Vygotsky samt Bruner ”At lære er at gøre – sammen med andre” (Bruner)

Din profil

Du er uddannet pædagog med høj faglighed og visioner for det pædagogiske arbejde. Du arbejder ud fra et inklusions og fællesskabs perspektiv og sikrer forankring af vores pædagogik i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer. Du er nysgerrig på og optaget af at understøtte den pædagogiske udvikling og praksis.

Du har kontinuerlig opmærksomhed på børnenes indbyrdes relationer og egne relationer til børnene og kan handle derefter. Du involverer dig, og udvikler børnenes leg. I din kommunikation er du klar, tydelig og anerkendende og du reflekterer over både egen og kollegaers praksis.

Du kan organisere arbejdet, så der er tid med og for børnene og du kan organisere børnene i mindre grupper. Du kan udarbejde indsatsplaner og følge op på dem. Du mestrer den faglige samtale med forældrene, også når det er udfordrende.

Derfor skal du vælge os

Vores pædagogiske profil er Kultur, kreativitet og fællesskab. Vi brænder for pædagogik og arbejder ud fra devisen; Barnet i centrum, fællesskab i midten. Vi har højt til loftet og vil gøre en forskel med udgangspunk i vores kerneopgave; At sikre et godt børneliv. Vi er inspireret af den italienske Pædagogik i Pistoia.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er i vuggestuegrupperne, 37 timer pr. uge og med start den 1. april 2018 eller gerne før.

Om os

Børnehuset Sjælsø indgår i Områdeinstitutionen Birkehaven og er et integreret børnehus med vuggestue- og børnehavebørn, pluspladser, samt en specialgruppe.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor

Samtaler: Vi holder samtaler løbende og får vi den rette ansøger forbeholder vi os retten til, at ansætte inden ansøgningsfristens udløb.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til børnehaven i Idrætsinstitutionen Mælkebøtten

Mælkebøtten

Lyngby-Taarbæk
Om jobbetBørnehuset Mælkebøtten er pædagogisk idrætsinstitution, hvor idræt, leg og bevægelse er en naturlig del af den daglige praksis. De fysiske rammer er indrettet så der er plads til at udfolde sig både ude og inde og vi benytter vores udeareal...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagog til aftenarbejde på Bofællesskabet Krogholmgård

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du vil blive den 8.pædagog vi ansætter, da vi har fået gode erfaringer med pædagoger i demensplejen. Bofællesskabet Krogholmgård består 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens. Som pædagog på Krogholmgård er de...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til Vuggestuen Egebakken

Rudersdal Kommune

Om jobbet Vuggestuen Egebakken åbnede sine døre den 2. oktober 2017 og som en del af holdet får du mulighed for at tænke nyt og spændende i loyalt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være med i en proces, hvor vi på sigt forestiller os en l...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Kreativ Pædagog søges

Privat Skovbørnehaven Mariehønen

Lyngby-Taarbæk
Pædagog -medhjælper søges til lille privat børnehave Privat Skovbørnehaven Mariehønen søger pædagog -medhjælper pr. 1.5.2018. Vi er en lille privat 27 børns skovbørnehave med 5 ansatte og et tæt og engageret samarbejde med forældrene. Vi har eget hu...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Tilkaldevikarer til Bofællesskabet Langebjerg (dag, aften, nat, weekend)

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Bofællesskabet Langebjerg, under Socialpædagogisk Center (SPC), søger 2 timelønnede vikarer. Borgerne i Bofællesskabet Langebjerg bor i selvstændige lejligheder. De vælger selv om de vil benytte sig af kostordningen og det store fællesrum,...