Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til børnehuset Taxhøj pr. 1. marts 2018

Vi søger en pædagog 30 timer om ugen pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter.

De yngste børnehavebørn mangler en pædagog.

Vi er et integreret børnehus med børn i alderen 0-6 år. Vi har to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper, hvor børnene er aldersopdelt på grupperne. Vi har en stor legeplads og har natur omkring os, bl.a. Bagsværd sø, Hareskoven, Smør og fedt mosen. Vi ligger tæt til offentlig transport og er en del af områdeinstitutionen Skovbrynet.

  • Vi arbejder på at give børnene en dagligdag, der er forudsigelig og som har nogle rammer der lægger op til, at børnene bliver opmærksomme på egen læring og på kammeraternes læring.
  • Vi arbejder med projekter, der strækker sig over et lille årstid, det giver børn og voksne mulighed for tid til at dykke med i og undersøge de emner vi i fællesskab vælger at arbejde med.
  • Vi arbejder med at skabe et miljø. Hvor anerkendelse, respekt og forståelse for hinanden er gennemgående i vores tilgang til hinanden. Der skal være plads til os alle og vi skal hjælpe hinanden i de store og små gøremål i dagligdagen.
  • Vi skal efter sommerferien arbejde med et kunstprojekt. Hvor vi får hjælp og sparring fra kunstfonden. Vi skal arbejde tæt sammen med de andre børnehuse i område institutionen.

Vi søger en kollega der er nysgerrig på børns læring, trivsel og udvikling. En kollega der vægter relations arbejdet højt og som bliver optaget sammen med børnene. Vi søger en kollega, der vil være med til at udfordre vores samarbejde med forældrene og skabe en praksis, hvor forældrene involveres i deres barns læring.

Gladsaxe Kommune kan tilbyde bl.a. fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri offentlig transport.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Hvis du har brug for at vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte Børnehusleder Jeanette Lehmann på telefon 44 98 11 10, samt eventuelt aftale tid, til et uforpligtende besøg, inden du beslutter dig. Vi bor på Taxvej 19, 2880 Bagsværd.

Ansøgningsfrist onsdag den 14. februar 2018 kl. 12.00.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her