Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Børnehuset Villa Kulla

Er du nærværende og anerkendende i din relation til børn? Brænder du for at for skabe værdi og udvikling for børnene gennem hverdagspædagogik? Kan du bidrage til at skabe et læringsmiljø og børnefælleskaber, der skaber udvikling trivsel og læring for det enkelte barn og børnegruppen? Så læs videre her!

Vi søger en pædagog på 37 timer til vores vuggestueteam snarest mulig, da vi opnormerer i antallet af pædagoger i Villa Kulla.

LIDT OM OS I BØRNEHUSET VILLA KULLA
Villa Kulla er et skønt børnehus, der pædagogisk har fokus på det enkelte barn og børnegruppes trivsel, udvikling og læring i og gennem fællesskabet. Vi arbejder ud fra den anerkendende tilgang til børnene. Vi reflekterer over og udvikler børnenes læringsmiljø via bl.a. analyser, vores pædagogiske praksis og ved at følge børnenes spor.
 
Villa Kulla består af tre sammenhængende huse.  Vuggestueteamet er i de to af husene, og det tredje hus er børnehaveteamet. Børnehuset er organiseret stueopdelt, men arbejder gerne sammen på tværs. Vi er ét børnehus, så selvom stillingerne er i vuggestuen, skal du være indstillet på også at arbejde i børnehaven. Børnehuset er normeret til 82 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn.

Børnehuset har gode indendørs faciliteter som kreativt værksted og stor hal, der giver mulighed for leg og bevægelse. Alle stuerne har direkte udgang til grønne arealer med mange muligheder for udforskning, leg og læring.

Nærmiljøet byder bl.a. på grønne områder, byggelegepladser, bibliotek og en naturhytte, som deles med distriktet Skovlundes andre børnehuse.

Vores åbningstid er mandag til torsdag kl. 6:45 – 17:00 og fredag fra 6:45 – 16:45.

Vi er 43 medarbejdere og lige nu en pædagogisk leder i Villa Kulla. Vi er optaget af faglig udvikling og derfor nysgerrige og refleksive i vores praksis, så vi sammen kan udvikle læringsmiljøer, der skaber gode rammer for børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse. Derudover bærer kulturen i Villa Kulla præg af engagement, godt humør og godt samarbejde både på stuerne og på tværs i hele huset.

LIDT OM DISTRIKT SKOVLUNDE 0-5 ÅR
Børnehuset Villa Kulla er en del af Distrikt Skovlunde 0-5 år. Vi har i distriktet et godt samarbejde, og har fælles faglige arrangementer i løbet året.

Distriktet består af 5 børnehuse og udgør en fælles distriktsinstitution med samarbejde på tværs af de 5 børnehuse. Der er en overordnet distriktsleder for distriktet samt 8 pædagogiske ledere, der tilsammen udgøre ledelsesteamet i distriktet.

Distriktet arbejder ud fra de overordnede visioner for dagtilbud i Ballerup i “DAGTILBUD MED MENING”. Derudover arbejder vi med ”BAL” (Ballerups Analyse af Læringsmiljøer), som er Ballerups fælles model til at analysere og udvikle læringsmiljøer. Analysemetoden tager afsæt i et anerkendende børnesyn og den systemiske tilgang til relationsarbejde samt organisationsudvikling. Vi er stadig i gang med at blive trænet i metoden, og du vil derfor også få mulighed for at blive trænet i metoden sammen med os andre i Distriktet. Vi er i gang med en proces i Distriktet, hvor vi sammen skal udarbejde en fælles styrket læreplan, der bliver grundlaget for det pædagogiske arbejde i Distriktet.

HAR DU FÅET LYST TIL AT SØGE EN STILLING HOS OS OG KAN DU GENKENDE DIG I NEDENSTÅENDE

  • Du er nærværende og anerkendende
  • Du har blik for børneperspektivet - at følge børnenes spor og ved at relationen til børnene er afgørende for deres udvikling og trivsel
  • Du kan skabe struktur og rammer, men samtidig udvikle læringsmiljø ud fra et børneperspektiv og børnenes medinddragelse i læringsfælleskaber
  • Du er initiativrig, nysgerrig og motiveret for udvikling af egen og kollegaers pædagogiske faglighed
  • Du kan initiere og indgå i lege med børnene og derved understøtte børnenes kompetencer gennem leg
  • Du kan se værdien i hverdagens rutiner, og hvordan disse kan være med til at udvikle og danne børnene.

DU FÅR MULIGHED FOR AT
  • blive en del af en virkelig skøn og engageret personalegruppe, der er optaget af at skabe trivsel, udvikling og læring gennem læringsmilijøer, der favner børnene.
  • blive en del af en personalegruppe, der har arbejdsglæde og et børnehus med høj social kapital

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Har du lyst til at komme og se vores dejlige børnehus og hvem vi er, så kan du kontakte Kristina Midtgaard Bratved på telefon 2147 1119 i hverdagene i tidsrummet mellem kl. 9.30 og 15.30 (dog ikke i uge 7). Du kan også kontakte Nanna Låge eller Tina Fredriksen på telefon 4477 3212.

ANSØGNINGSFRIST: 19. FEBRUAR 2020 – KL. 10.00
Vi afholder samtaler den 24. februar 2020.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.