Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til BørneRiget Skanderborg Bakker, 37 timer

BørneRiget Skanderborg Bakker søger Pædagog på 37 timer pr. 1. juli 2020

BørneRiget er et fuld integreret børnehus. Vi har fire børnegrupper med børn i alderen 1-4 år samt en storebørns gruppe. I BørneRiget arbejdes der med børnene i årgange på tværs af børnegrupperne. Vi arbejder med at udvikle den pædagogiske kvalitet ud fra den styrkede pædagogiske læreplan samt ”Lære at lære” dvs. at barnet bliver opmærksom på egen læring.

BørneRiget er en del af Dagtilbud Skanderborg By, som består af 7 børnehuse. Medarbejderne samarbejder på tværs af husene omkring projekter og faglige tiltag som fx bæredygtighed i børnehøjde, førskole samarbejde med distriktsskolen, Den styrkede pædagogiske læreplan samt projekter sammen med eksterne samarbejdspartnere. Dagtilbuddet har endvidere en skurvogn – Det 5. Sted - som ligger i en nærliggende skov.

I BørneRiget har alle børn og voksne ret til udeliv hver dag. Legepladsens udearealet er kuperet med masser af muligheder for leg, boldspil, træklatring og værkstedsaktiviteter. Der udover er der i nærmiljøet flere legepladser, kuperet terræn og en lille skov. Husets indretning giver bl.a. mulighed for motorik, musik og værkstedsaktiviteter.

Vi søger en pædagog der kan gå foran, ved siden af og bagved i sit pædagogiske arbejde. Du skal kunne lede en børnegruppe og have en anerkendende tilgang til børn, nyde at udfolde sig i vilde drengelege med høj fysisk aktivitet. Du må gerne kunne gå forrest i rollespilslege og se uderummet som dit domæne.

Du er engageret og nærværende i samværet med børnene og smitter med din begejstring over børnenes initiativer. Du evner at videregive historien om de gode initiativer og opleverser børnene skaber.

Dit arbejde vil ske i et ligeværdigt samarbejde med forældrene og et konstruktivt samarbejde med kollegaer og daglig leder.

Vi tilbyder dig:
En personale gruppe der er positiv, omstillingsparate, faglige og som har ry for at tage godt imod nye kollegaer. En forældre gruppe der er engageret i deres barn/ børn og i de øvrige børn og forældre. Et hus med 10 år i bagagen og med traditioner og en kultur der må udfordres.

Dagtilbuddets vision er ”Sammen skaber vi et sted, du ville vælge, hvis du var barn” - hvis du vil være medskaber af dette, så send en ansøgning og vi vil kontakte dig for et forbesøg.

Har du spørgsmål eller har du lyst til at se BørneRiget, kan du kontakte daglig leder Marianne Gertz på Mail: Marianne.gertz@skanderborg.dk eller på tlf. 21 16 67 69.

Ansøgninger skal være vedhæftet uddannelsesbevis og modtages kun elektronisk
Ansøgningsfrist: den 2. juni 2020.

Løn og ansættelsesforhold ifølge gældende overenskomst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.