Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til botilbud i Præstø - Center for Socialpædagogik Vordingborg

Vi søger en pædagog til botilbuddet Rødegårdsvej i Præstø (§108). Stillingen er på 37 timer og arbejdstiderne er fordelt på henholdsvis morgen, aften og hver anden weekend. Som en del arbejdet gives der også støtte til borgere ud fra SEL § 85.
 
Rødegårdsvej er beliggende i Præstø og der bor 25 mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Et moderne husbyggeri med gode rammer for beboerne, heri til individuel fordybning og gode muligheder for at dyrke det sociale i fællesarealerne.
 
Centret arbejder ud fra en Neuropædagogisk tilgang, hvor indsatsen tilpasses den enkelte borger. De beboerne man i denne stilling kommer til at arbejde med i dagligdagen, har behov for, at der er fokus på struktur og genkendelighed i deres hverdag. Personalet skal være i stand til, at møde det enkelte menneske på det kognitive niveau de bevæger sig på og på den måde satse og dyrke succesoplevelserne.
 
I denne stilling kommer man ind i en personalegruppe bestående af 24 dygtige faste personaler, som en del af et center i udvikling. Som nyansat på Rødegårdsvej er der gode muligheder for sparring og faglig udvikling.
 
Rødegårdsvej arbejder ud fra centrets og Vordingborg Kommunes værdier og visioner om, at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen, - i et helhedsorienteret mål om at den enkelte oplever sine muligheder for forøget livskvalitet.
 
Centret går meget op i, at der løbende er muligheder for opkvalificering af kompetencer, så den nye medarbejder tilbydes kurser indenfor relevante områder; Neuropædagogik, medicinhåndtering, forflytning mm.
 
Personalegruppen søger en pædagog med følgende kompetencer 
  • Du er fleksibel, og tager initiativ med ansvar for at følge op på det igangsatte. 
  • Du er omstillingsparat og har god humor.  
  • Du er imødekommende, tydelig og omsorgsfuld. 
  • Du har kørekort. 
Vi tilbyder fx 
  • Et center og en arbejdsplads i udvikling. 
  • En ledelse med tillid til medarbejderne. 
  • Et godt og dynamisk arbejdsmiljø. 
  • Faglig sparring og udviklingsmuligheder. 
  • Et tæt pårørende samarbejde. 
  • En arbejdsplads hvor sundhed prioriteres højt. 
Ansøgningsfristen er den søndag den 22. april 2018. Vi forventer at holde samtaler mandag den 30. april 2018 og ansættelsen vil være snarest muligt.
 
Vil du vide mere om os, eller om stillingen, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Martin Leander Lindgren Ipsen på telefon 20 45 59 43.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her