Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til botilbud med udsatte unge

CareMatch søger for kunde, Vestsjælland -


Med din ro, rummelighed, viden og erfaring fra målgruppen skal du arbejde miljøterapeutisk og skabe struktur i hverdagen. Vi inddrager naturen, have og dyr i behandlingsarbejdet.


Målgruppen
Det er unge, som følge af omsorgssvigt samt autismespektrum- og tilknytningsforstyrrelser, har behov for at udvikles i et mindre miljø, der tilbyder fysiske ramme og indbyder til aktiviteter som kræver plads, albuerum og højt til loftet.

Vi rummer unge, der er på vej ind i eller allerede er i deres ungdomsliv, og som derfor øver sig i at navigere mod voksenlivet. De unge er særligt sårbare ift. at tilegne sig de kompetencer, som skal dannes i teenageårene. Derfor har de unge brug for at modnes i et miljø, der tilbyder trygge, rummelige samt tydelige strukturerede rammer.

De unge kan være udfordret i sociale sammenhænge mht. afkodning, de kan opleves emotionelt ustabile og er unge, som endnu ikke har fundet deres ståsted i livet. Unge som primært er tilknytningsforstyrrede, og som følge af dette kan være i fare for at udvikle personlighedsforstyrrelser.

Vi har plads til 7 unge jfr. Lov om social service § 66,5 samt § 76,3 i alderen 12-17 år med mulighed for efter at fortsætte opholdet ud over det 18. år på efterværn efter serviceloven § 76.

Din faglige og personlige profil
Omsorg, er grundlaget for alle vores handlinger. Din primære opgave er at skabe tryghed og yde omsorg for vores unge. Vi arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret og kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang. Din opgaver er at skabe en tryg og forudsigelig hverdag, hvor nærvær er helt centralt.

  • Uddannet pædagog, socialrådgiver, social- og sundhedsassistent
  • Gerne erfaring fra psykiatri eller tilsvarende
  • Har kørekort
  • Stærk kommunikativ i tale og på skrift
  • Nærværende og autentisk
  • Mentaliserende og tålmodig
  • Vedholdende og rummelig

Om botilbuddet
Vi bor på et mindre landsted, som ligger godt placeret på Vestsjælland, og her er vi i færd med at skabe rammerne for et “ungdomshus” omgivet af marker og skov.

Vi er et stærkt team, som vægter samarbejde og forventer et højt kommunikationsniveau, både internt men også til forældre samt anbringende myndigheder. Vi arbejder med afsæt i mentaliseringsteori og kognitiv adfærdsterapi (ACT), som også indgår som supervision, undervisning og daglig sparring.

Vi er interesserede i at bruge naturen og dyr som værktøj i relationsdannelsen og som fælles tredje. Du får mulighed for at have medindflydelse i forhold til planlægning af aktiviteter, og ture m.v.

Yderligere informationer
Botilbuddet samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer dig til at kontakte Mads Lindhardt Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk for at høre mere og evt. aftale et besøg på tilbuddet.

Du indgår i en vagtplan, hvor arbejdstiden ligger dag/eftermiddagen/aften – periodisk nat/weekends samt helligdage og ferier.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.