Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Botilbuddene Center Campo

Genopslag

Er du rolig og nede på jorden, og er du god til at skabe ro og trivsel for de mennesker, som du omgiver dig med? Og har du et stort ønske om at gøre en forskel for borgere med handicap igennem høj pædagogfaglig kvalitet og struktur i arbejdet?

Så er du måske vores nye kollega, som vi søger til en fuldtidsstilling fra 1. januar 2021 eller hurtigst muligt til vores afdeling Botilbuddet Rentemestervej. 

Vores nye kollega
Du er uddannet pædagog, og vi ser gerne, at du har kendskab til målgruppen og erfaring med at arbejde på et botilbud. Men vigtigst er din motivation for at arbejde med målgruppen. Da vores beboere er særligt sensitive og har brug for ro, struktur og stabilitet i genkendelig hverdag, er du med til at skabe trygge rammer med øje for den enkelte borger. Du trives i et miljø, hvor faste rutiner samt tydelig og målrettet kommunikation er en del af den pædagogiske praksis. 

Du er en medarbejder, som

 • kan overholde og skabe en tydelig struktur og er loyal overfor trufne beslutninger 
 • er selvstændig, nærværende og stabil
 • har en etisk velfunderet og respektfuld tilgang til de mennesker, du arbejder med 
 • er interesseret og engageret i at støtte og fremme beboernes udvikling 
 • bidrager engageret og positivt til teamets og arbejdspladsens udvikling 
 • har gode IT-kundskaber og kan reflektere og dokumentere på et højt fagligt niveau og ser værdien i den faglige dokumentation 
 • naturligt giver og modtager feedback, og at du er klar til at blive udfordret på din faglighed, fordi ingen bliver klogere alene 
 • kan arbejde i et miljø, hvor udadreagerende og selvdestruktiv adfærd kan forekomme

Hvad får du hos os?

 • Grundig oplæring
 • En arbejdsplads med fokus på et højt fagligt niveau med læring og udvikling igennem kompetenceudvikling og sparring på tværs af afdelinger og faggrupper
 • En daglig ledelse baseret på tillid
 • Du vil møde en beboergruppe, som udfordrer dig og stiller forskellige krav til din faglighed og dig som medarbejder
 • Du bliver del af et kollegaskab, hvor vi giver hinanden feedback og sparrer sammen, og hvor kollegial omsorg, respekt og anerkendelse vægtes højt. Vi tør kigge på os selv og vores egen praksis og finder derigennem nye løsninger og udvikler os sammen
 • En arbejdsplads med høj grad af indflydelse på eget arbejde. Vi arbejder i teams, hvor borgerne er fordelt imellem fire teams. Du bliver derved specialiseret i indsatsen omkring et antal borgere med rig mulighed for sparring og vidensudveksling på tværs

Om Rentemestervej og Botilbuddene Campo
Botilbuddet Rentemestervej er et botilbud oprettet efter ABL§105 for borgere i alderen 20-70 år med betydelig og varig psykisk funktionsnedsættelse og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Rentemestervej huser i alt 24 beboere fordelt på fire etager, som i forskellig grad har brug for støtte til personlige og praktiske gøremål samt til at strukturere deres hverdag.

Botilbuddet er beliggende i det kulturelle centrum af Nordvest på Rentemestervej i forholdsvist nye bygninger og med egen café, hvor gadens lokale og tilbuddets beboere kan nyde en kop kaffe eller dagens sandwich i hyggelige omgivelser.

Afdelingen og botilbuddet Rentemestervej er en del af Botilbuddene Center Campo, hvor der i alt bor 69 beboere, fordelt på fire afdelinger på forskellige lokationer i København.

Du kan læse mere om Botilbuddene Campo og Rentemestervej her.

Ansættelsesvilkår 
Botilbuddet har døgnbemanding og vågen nattevagt. Arbejdstiden er fordelt på både dag- og aftenvagter samt arbejde hver tredje weekend. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. 

Tiltrædelse den 1. januar 2021 eller hurtigst muligt. 

Mere information og ansøgningsproces
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Heidi Schou på 5163 7162 mellem kl. 9-16.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Ansættelsessamtalerne afholdes i uge 48, 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.