Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til botilbuddet Albatros, Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS)

Vil du være med til at sikre, at vores beboere oplever højest mulig livskvalitet?
 
Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) søger pædagog til botilbuddet Albatros på Amager. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. april 2018.   
 
Om Albatros
Albatros er et botilbud, hvor der bor 36 voksne borgere med udviklingshæmning og funktionsnedsættelser. En del af beboerne har udviklet demens, og alle har brug for omfattende socialpædagogisk støtte, omsorg og sundhedsmæssig pleje. Borgerne er delvist selvhjulpne og mobile, og de fleste har et verbalt sprog. Opgaverne er pædagogisk støtte i hverdagen, hjælp til personlig hygiejne, tøjvask, madlavning, personlige indkøb, privatøkonomi og støtte op om forskellige relevante aktiviteter.  
 
Personalet er pædagogisk uddannet og tværfagligt sammensat med henblik på udvikling af faglige kompetencer og vidensdeling til gavn for borgerne. Borgerne bliver mødt anerkendende og som unikke individer med hver deres særlige historie. Det er vores mål, at de skal opleve højest mulig livskvalitet. Det pædagogiske arbejde bliver planlagt konkret ud fra den enkelte borgers ønsker, ressourcer og behov. Der er fokus på den enkeltes mulighed for egenmestring og for at danne relationer. Der bliver arbejdet ud fra COS's værdigrundlag og ud fra en mangfoldig vifte af socialpædagogiske tilgange og metoder.   
 
Vi arbejder i teams og med kontaktpædagogordning. Der er indlagt tid til dokumentation, så den faglige udvikling og den pædagogiske indsats sikres løbende.  
 
Vi ønsker, at du   

 • har viden og erfaring inden for området  
 • er velbevandret i dokumentationsarbejde og i at udarbejde metodebeskrivelser og pædagogiske planer  
 • er dygtig til formidling, både mundtligt og skriftligt, og har basale IT-kundskaber  
 • kan udføre alle kontaktpersonsopgaver og sikre en god kommunikation med borgere og pårørende  
 • kan samarbejde professionelt og bidragende til et sundt arbejdsmiljø  
Vi tilbyder  
 • teamsamarbejde, kollegial sparring og en engageret kollegagruppe  
 • teamsupervision i 2018  
 • temadage på botilbuddet og på tværs i COS  
 • en organisation i udvikling  
 • individuelle kurser og videreuddannelse på diplomniveau  
 • kontinuerlig faglig udvikling og visioner for botilbuddet  
 • fokus på arbejdsmiljøet  
Faktaboks om COS  
Center for Omsorg og Specialpædagogik er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med ni botilbud med omkring 335 borgere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud. 
  
Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højest mulig livskvalitet.  Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS's indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.  
 
Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst mellem LFS og Københavns Kommune. Der indhentes referencer ved ansættelse.  
 
Stillingen indeholder vekslende arbejdstider dag/aften samt arbejde hver anden weekend.  
 
Mere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Annette Madsen på 3317 1763. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 12. februar 2018
Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i uge 7 og 8. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her