Pædagog til Byggelegeplads

Til vores udeområde søges erfaren pædagog.
I sommerhalvåret er stillingen forankret i området for selvbyggerhuse og udeværksted i team med en anden pædagog og i vinterhalvåret ift. rollespil og klubaktiviteter, også i samarbejde med en anden pædagog.
 
Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 12-17, alle hverdage, og stillingen er på 25 timer.
 
Vi søger en ny frisk kollega, der har erfaring i arbejdet på byggelegeplads og i arbejdet med 10 – 14 årige i klubverdenen.
Vi forventer, at du er mødestabil og åbent kommunikerende, og meget gerne med et lyst og humoristisk sind.
Du er uddannet (klub)pædagog og meget gerne også med et særligt blik for større børn/unge med forskellige udfordringer og behov.
 
Klakkebjerg Fritidscenter udgør sammen med to andre dagafdelinger og to ungdomsklubsafdelinger Distriktsklub Måløv. På Klakkebjerg Fritidscenter vil der pr. 1. maj være indskrevet ca. 340 børn/unge, og vi er 11 faste medarbejdere.
Vi er driftsmæssigt både byggelegeplads med dyr, husbyggeri, bål og rollespil, samt en fritidsklubsafdeling.
Vi forventer, at du aflægger os et besøg inden du evt. søger stillingen.
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere information og aftale om besøg, kan du kontakte Lis på telefon 4175 0029 eller Tom på telefon 4175 0032.
Adressen er: Klakkebjerg Fritidscenter, Klakkebjerg 1C, 2750 Ballerup, Tlf. 4477 1720.
 
For yderligere information henvises til vores hjemmeside: www.klakkebjergfritidscenter.dk
 
ANSØGNINGSFRIST: 23. FEBRUAR 2018
Der holdes ansættelsessamtaler den 26. februar fra kl. 13:30

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Spirehuset søger tilkaldevikarer

Glostrup Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til vores 0-6 års institution på Vestergårdsvej 16A i Glostrup. I Spirehuset går der 96 børn med mange forskellige nationaliteter, og her arbejder vi hver dag på at skabe de bedste betingelser for vores børns trivsel, udvikl...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Pædagog til Gruppeordningen på Baltorpskolen

Baltorpskolen

Albertslund
Vi søger en pædagog til Gruppeordningen på Baltorpskolen. Gruppeordningen er for børn og unge med generelle indlæringsvanskeligheder, som har brug for et særlig tilrettelagt læringsmiljø. Der går ca. 60 børn og unge i alderen 6-17 år. Der er ansat 1...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Pædagog barselsvikar

Glostrup Kommune

Vi søger 1 pædagog(barselsvikariat) 32 timer om ugen med start gerne d. 1.3.2018, senest d.1.4.2018 Fuglekær er en daginstitution med vuggestueafdeling, børnehaveafdeling, samt en specialgruppe med 7 børn(0-6 år). Vi arbejder ud fra en systemisk og ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

BFO Baltorpskolen søger Pædagog til orlovsstilling

Baltorpskolen - BFO

Albertslund
BFO-Baltorpskolen søger uddannet pædagog til Bfo i orlovsstilling af 12 måneders varighed, med evt. mulighed for fastansættelse. BFO-Baltorpskolen afd. Grantoften, Ballerup kommune søger pr. 1. marts 2018, eller snarest derefter en pædagog 35 timer ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Området voksne udviklingshæmmede i Albertslund Kommune søger en uddannet pædagog 37 timer Ved Boligerne Herstedøster Sidevej.

Boligerne Herstedøster Sidevej

Albertslund
Området voksne udviklingshæmmede er en del af det samlede område for voksne med særlige behov. Området hører under Børn, Sundhed- velfærd.Boligerne Herstedøster Sidevej er et døgndækket tilbud 108 , der søger en pædagog, der har lyst til at arbejde ...