Pædagog til Daginstitutionen Vesterkær Sogn

Pædagog, 34 timer
Daginstitutionen Vesterkær Sogn, Aalborg
Til Daginstitutionen Vesterkær Sogn søges pædagog til fast stilling, 34 timer, med start 1. august 2018 eller snarest derefter. Stillingen er i børnehaven.

Vi er en selvejende daginstitution, som er normeret til 12 vuggestuebørn, 21 børnehavebørn samt 5-8 støttebørn, som kræver ekstra støtte og omsorg i deres udvikling. Vi har valgt at dele børnene op i en vuggestuegruppe og en børnehavegruppe, men vi efterstræber i videst mulig omfang, at dørene står åbne, og at det skal føles som et helt hus.

Det er Daginstitutionen Vesterkær Sogns mål, at sikre børnene de bedst mulige betingelser for en positiv læring og dannelse i et trygt, aktivt og inkluderende miljø.

Inklusion vil sige, at børn føler sig respekteret og værdsat for det, de er, og at vi sikrer børnene personlig, social og faglig udvikling. Børnene skal mødes med respekt, og vi skal tilbyde dem fleksibel og udviklingsorienterede miljøer, hvor de oplever sig betydningsfulde i fællesskabet.

Vi prøver igennem pædagogisk praksis at skabe balance i børnenes liv ved at udfordre både deres mentale robusthed, deres fysik og deres deltagelse i fællesskabet.

Vi vil give børnene en positiv selvopfattelse og en tro på egne evner til at løse de udfordringer de møder i livet ved at skabe en balance mellem mestring og udfordring.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet pædagog
  • Er anerkendende i tilgangen til børnene og det pædagogiske arbejde
  • Er rummelig, tålmodig og tager ansvar
  • Er positiv, engageret og aktiv
  • Kan arbejde selvstændigt og har et godt overblik
  • Kan rumme børns forskelligheder
  • Vægter forældresamarbejdet
Vi tilbyder:
  • En institution som arbejder inkluderende, og som er meget rummelig
  • En arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder har stor indflydelse på, hvordan arbejdet udføres og organiseres
  • Et engageret personale og en aktiv forældregruppe
Har du lyst til at se vores institution, holder vi åbent hus tirsdag den 22/5 fra kl. 15.30 – 16.30. Her vil der være mulighed for at se vores faciliteter både indendørs og udendørs samt stille spørgsmål.

Stillingen er omfattet af lokalløn. Grundlønstrin 26. Øvrige løn-  og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.
Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse.
Du kan få flere oplysninger ved henvendelse til Leder Helle Kondrup eller Souschef Marianne Witt på tlf. 98 13 03 31
 
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til dagtilbudet hviddalen, deltid

Dagtilbuddet Hviddalen

Aalborg
Pædagog til Dagtilbuddet Hviddalen, deltidsstillingStillingskategori:Handicap og psykiatriArbejdstid:DeltidAfdeling:Dagtilbudet Hviddalen? Ansøgningsfrist:Mandag den 23. april 2018Vi har hurtigst muligt brug for en ny kollega i Dagtilbuddet Hviddale...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Pædagog til vuggestuen Kastanjen, dagtilbud Midt-Vestbyen

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Dagtilbud Midt-Vestbyen, Vuggestuen Kastanjen søger en pædagog til ledig stilling på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. juli 2018.Vuggestuen Kastanjen er n ud af 9 institutioner i dagtilbud Midt-Vestbyen. Vuggestuen Kastanjen er beliggende i Ø-gade...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Pædagog til orlovsstilling i daginstitutionen Bornholmsgade

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Daginstitutionen Bornholmsgade, dagtilbud Midt-Vestbyen søger en pædagog til en orlovsstilling. Stillingen er på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse den 1. juni 2018 eller snarest derefter og til og med den 28. februar 2019. Daginstitutione...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Daginstitutionen Vesterkær Sogn søger pædagog til barselsvikariat

Daginstitutionen Vesterkær Sogn

Aalborg
Til Daginstitutionen Vesterkær Sogn søges pædagog til barselsvikariat, 35 timer, med start 1. august 2018 eller snarest derefter. Stillingen er i vuggestueafdelingen.Vi er en selvejende daginstitution, som er normeret til 12 vuggestuebørn, 21 børneh...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Fritidscenter Herningvej søger uddannet pædagog

Fritidscentret Herningvej

Aalborg
Vi søger en energisk, proaktiv og UDDANNET pædagog til vores Fritidscenter fra d. 1. maj 2018 eller hurtigst muligt. Stillingen er på 35 timer pr. uge. Fritidscentret Herningvej er organisatorisk under Center for Tværfaglig forebyggelse i Familie- o...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018