Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Dagsinstitutionen Kjellerup-Levring

Daginstitutionerne i Kjellerup-Levring søger en pædagog på 35 timer om ugen med tiltrædelse 1. marts 2020 - eller hurtigst muligt efter aftale. 

Vi er en daginstitutionen i Kjellerup og Levring med 4 afdelinger hvoraf der i den ene afdeling er et gæstehus for dagplejen. Vi er i alt ca.200 børn og 45 ansatte. Vi arbejder med udgangspunkt i Silkeborg kommunes børne- og unge politik, som du kan læse om på hjemmesiden.

Den ”helt almindelige dagligdag” er vigtig for os, og det er her vi skaber kvalitet i vores arbejde med børnene. Vi vægter en enorm høj kvalitet ved at være bevidste om vores relationer til børnene, måden vi taler med dem og måden vi er sammen med dem. Vi har fokus på den nye styrkede læreplan som er en del af dagligdag i institutionen.

Vi søger en pædagog til vores afdeling Broparken. Broparken har primært børnehavebørn. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at du er ansat i hele vores institution, så hvis der er en opgave hvor der er brug for dig et andet sted, så er det den opgave du skal løfte.

Vores kultur i huset er en uformel men professionel tone. Vi er dialogbasseret, derfor taler vi om tingene i øjenhøjde. Vi er meget nærværende over for børn og forældre. Det betyder, når vi er sammen med børnene er der fuldt fokus på dem og de aktiviteter der er i gang.

Vi har i 2020 et mål om at give den nye styrkede læreplan et stort fokus. Det gør vi ved at skabe en tydelig struktur og forpligtigelse til arbejdet. Vi sætter os mål som vi arbejder med og som vi evaluere for at lave nye mål.

Aktuelt er vi i en proces, hvor vi skal bygge to nye børnehuse. Her skal de 4 af vores i alt vores 5 afdelinger smelte sammen til to. Derfor er vi i gang med en fusionsproces, hvor vi skal have smeltet 4 kulturer sammen. Det er en proces der foregår med inddragelse på alle niveauer i vores organisation og hvor der forventes et arrangement og loyalitet i forhold til et positivt aspekt i at skabe noget nyt sammen.

Vi forventer, at du:

  • er omstillingsparat
  • kan og vil arbejde med en højfaglighed
  • er klar på en dagligdag hvor tingene går stærkt, og hvor det ”at tage en for holdet” er en selvfølge
  • vil indgå i et professionelt miljø
  • er nysgerrig på den pædagogiske praksis og den forandring der altid er på vores felt
Foruden det, kunne det være interessant, hvis du har en af nedenstående kompetencer (dette er ikke et krav):
  • AKT vejleder
  • musik interesseret, evt. kan spille et instrument.
  • stærk inden for IT.
Vi ønsker en motiverende ansøgning, hvori du beskriv lige præcist det du står for, det vi kan forvente og hvorfor du gerne vil med på vores hold.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Daglig Lederi Broparken Bebbe Lindeskov Jensen på tlf.: 29 10 89 17.

Ansøgningsfrist mandag 17. februar 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.