Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til den integrerede institution Børnehuset på Holmen (barselsvikariat)

Klynge IBA søger en pædagog til et barselsvikariat i vores integrerede institution. Stillingen er primært i børnehaven.
 
Børnehuset på Holmen er en del af klynge IBA på Christianshavn som består af Børnehuset på Holmen, Børnebastionen, Krudthuset, Blikfang, Smørklatten og Fritidsinstitutionen på Christianshavn. Alle medarbejdere ansat i klyngen, med funktion i enheden.  
 
Kerneopgaven i klynge IBA er at skabe rammer og mulighed for, at alle børn trives, lærer og udvikler sig i et trygt og udfordrende miljø med høj faglig kvalitet.  
 
Børnehuset på Holmen ligger omgivet af kanaler, åbent terræn og med gode muligheder for små lokale ture for børnene. Vi har en dejlig stor legeplads med gode muligheder for kreativ udfoldelse, herunder bålaktiviteter med børnene. Vi har en grundnormering til 80 børn, 36 vuggestuebørn og 44 børnehavebørn. I børnehuset på Holmen arbejder vi med temauger som fx kan være mad fra forskellige verdensdele, olympiade, fællesskaber på tværs, natur og naturoplevelser etc. Temaugerne foregår på tværs af vuggestue og børnehave. Vi vægter faglighed og kreativ udfoldelse højt.  
 
Vi har et aktivt forældreråd, som arrangerer årets sommerfest og arbejdsdage (en til to om året), hvor vi arbejder med forskønnelse af legepladsen. Vi prioriterer samarbejdet med forældrene højt og har et åbent og respektfuldt samarbejde.  
 
Som personalegruppe i IBA er vi interesserede i, løbende at udvikle en høj pædagogisk faglighed, som bl.a. betyder nærværende voksne, der ud fra den aktuelle børnegruppe tilrettelægger rammerne for en god hverdag med mulighed for fordybelse, udforskning, leg og læring uden for mange afbrydelser for børnene. Vi anerkender børnenes forskelligheder og ser det som en styrke for fællesskabet. Vi forventer, at du bidrager aktivt til at praktisere dette i hverdagen. Vi forventer også, at du udøver det gode samarbejde både med forældre og kolleger, som en del af at skabe de bedste rammer for børnene. Derudover søger vi en pædagog, der:
  • er smilende og imødekommende
  • trives med en krævende og travl hverdag, men bevarer overblikket
  • udviser en positiv indstilling overfor opgaven
  • er respektfuld og reflekterende overfor såvel egen som enhedens praksis
  • er fleksibel, mødestabil og har en høj arbejdsmoral
  • er god til at kommunikere i skrift og tale
  • anvender en positiv og konstruktiv kommunikationsform
  • er loyal overfor klyngens ledelsesteam. 
Stillingen er et barselsvikariat på 31 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt.  
 
Mere information
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jytte A. M. Christensen på 2331 1959 eller Jacob på Pingvinstuen 3263 8827/2534 9059. 
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, evt. udtalelser og uddannelsesbevis.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 2. maj 2018. 
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 22.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her