Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til den matrikelløse - et tilbud for udsatte unge i Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at støtte unge mænd i alderen 18-23 år med at få øje på deres muligheder og træffe de rigtige valg i livet for at skabe en god fremtid for dem selv? Og vil du være med til gennem en tryg og anerkendende kontakt at udfordre de unge og udvide deres horisont?

Så bliv en del af det matrikelløse tilbud, hvor du:

  • Planlægger, igangsætter og faciliterer aktiviteter med de unge
  • Vejleder og støtter de unge til at påbegynde uddannelse eller beskæftigelse
  • Samarbejder med kolleger om at skabe det bedste tilbud, der gøre en mærkbar forskel
Vær med til at skabe et tilbud, der rykker de unge
Vores tilbud er afgørende for den tidlige og forebyggende indsats med særligt udfordrede unge. Vi er et matrikelløst tilbud, der laver aktiviteter med de unge, som bl.a. foregår i hallen på en skole, i naturen eller andre spændende steder.

I fællesskab med dine kolleger i den matrikelløse og i sparring med det kriminalpræventive team og ungeguides, som også støtter op om processen, er du med til at definere, planlægge og udvikle tilbuddet.

Du drives af igangsætte aktiviteter, der skaber udvikling
Du skaber udviklingsforløb for de unge, der udvider deres horisont ved at igangsætte aktiviteter med dem indenfor natur, kultur, idræt og bevægelse. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse for og kompetencer i forhold til en eller flere af disse ting.

Det er vigtigt, at du formår at motivere de unge til forandring, skabe følgeskab i forløbene og kan holde snor i aktiviteterne fra start til slut. Du skal være uddannet pædagog, og du er knivskarp til pædagogisk at begrunde, hvorfor du gør og igangsætter aktiviteter, som du gør.     
Du er god til at skabe en tillidsfuld kontakt til de unge. Du tør rykke ved og udfordre de unges overbevisninger, og hjælper dem med at træffe velovervejet valg.  

Du har gennemslagskraft, er relationsskabende og har et positivt sind
Du ser styrken i at være en del af et team, og du vægter fællesskabet og vil være med til at løfte i flok. Du er rummelig, stabil og har gode samarbejdsevner, som du aktivt bruger, når du griber dine kolleger inputs og sammen skaber nogle fede løsninger.

Du er loyal overfor de beslutninger, der bliver taget i teamet og den fælles pædagogiske retning. Du bidrager aktivt til og kan med din erfaring med målgruppen være med til at inspirere dine kolleger til at finde nytænkende og alternative muligheder i arbejdet med de unge.

Du får nogle engagerede og kompetente kolleger
Du bliver en del af et nyt team, som kender kommunen og området godt. Du har løbende tæt dialog med den daglige leder i forhold til de problematikker eller lignende, der kan opstå på vejen. Du definerer, planlægger og udfører arbejdsopgaverne i samarbejde med dit team. Vi arbejder med aktivitetsbaseret pædagogik og brænder for arbejdet med de unge.

Vi arbejder brobyggende
Vi har et tæt samarbejde på tværs i kommunen og med foreninger. Vi har et tæt samarbejde og god sparring med de ungeguides, der vejleder de unge i forhold til uddannelse, beskæftigelse, misbrug m.v. Vi tør tage chancer og prøve ting af for at finde de fælles bedste løsninger. Hos os bliver du en del af en arbejdsplads med stort personligt og fagligt udviklings- og læringspotentiale, og du får afvekslende og udfordrende opgaver.

Tilbuddet vil organisatorisk være forankret i Ungecentret, som klubberne, Ungeguide HTK, Ungdomsskolen og Linie 10 er en del af. Ungecentrets mål er, at de unge i Høje-Taastrup Kommune oplever én indgang, sammenhæng og koordination i ungeindsatsen samt ejerskab, motivation og progression i deres forløb. De unge skal være medskabere og ejere af både deres egen læringsvej og gennemførelse af en ungdomsuddannelse.

Jobbet er en fastansættelse på 30 timer om ugen
Det er opgaven, der definerer din arbejdstid. Der vil derfor være eftermiddag/aftenarbejde 2-3 gange om ugen og 2 dage med arbejde i dagtimerne. 

Frem til sommeren 2022 bliver du tilknyttet det 2-årige projekt ”det matrikelløse”. Herefter kommer du efterfølgende til at være med til at forme din stilling i samarbejde med din leder – selvfølgelig stadig indenfor fritids og det socialpædagogiske arbejdsområde, men tilknyttet en fast matrikel. 

Ansøgningsfristen er søndag den 20. september 2020.
Vi forventer at holde samtaler torsdag den 24. og fredag den 25. september.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Yderligere information
Tiltrædelse 1. november 2020 – og meget gerne før.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du kan ringe til leder af fritids- og ungdomsklubberne Basen, Gadehaven og TGV Karin Roberts på 40626437.

Vi ser frem til at høre fra dig.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.