Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til den yngste børnehavegruppe

Brenderup Børnehus er normeret til 56 børnehavebørn og 7 vuggestuebørn. Vi er i en positiv udvikling og derfor har vores børnetal det seneste år været stigende. Vi er en lille institution fordelt på to matrikler med kort indbyrdes afstand. I medarbejdergruppen arbejder vi tæt sammen og på tværs af grupper, så vi kan tilpasse tilbuddet børnenes behov.

Vi er et hus, der lægger stor vægt og har fokus på, at hverdagen er præget af en åben kommunikation, hvor undren og udvikling er forbundet til praksis. Det betyder, at du skal turde give og modtage feedback på egen og andres praksis.

Vi tror på, at forældrene er barnets vigtigste ressource, hvorfor et tæt forældresamarbejde prioriteres. Du skal kunne indgå omsorgsfuldt og fagligt i forældresamarbejdet, så forældrene både er inddraget i det barnet lykkes med, men også i de udfordringer der kan opstå, og som vi skal løse i en fællesskab.

Vi søger en kollega, som brænder for de mindste børnehavebørn og vil være med til at udvikle en god og tryg overgang fra vuggestuen og dagplejen til børnehave. Du skal have lyst til at vægte omsorg og nærvær i såvel rutiner som i leg eller planlagte aktiviteter.

Da legen er grundlæggende for vores pædagogiske hverdag, skal du have lyst til at lege! Enten som en aktiv deltagende voksen eller som en understøttende voksen, der har blik for børnenes initiativer, indbyrdes relationer og kan indrette det pædagogiske læringsmiljø derefter.

Vi forventer, at du:

  • Skal være en med- og modspiller for at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen.
  • Tør at udvikle og justere den pædagogiske praksis ud fra observationer og refleksioner, så vi målretter vores indsats til børnenes behov.
  • Kan arbejde systematisk ift. handleplaner og forløb i et tæt samarbejde med forældre, kolleger og eksterne samarbejdspartnere.
  • Er dygtig til at formidle dig på skrift.
Brenderup Børnehus er en del af et Landsbyfællesskab med Anna Trolles Skole. Vi arbejder tæt sammen om sammenhængen mellem børnehave og tidlig SFO.

Stilling er som udgangspunkt på 37 timer, men der er mulighed for et lavere antal timer. Løn efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes der børneattest.

Har du lyst til at besøge os eller høre mere om vores børnehus og opgaven, så er du velkommen til at kontakte en fra lederteamet : Anne Mette Møller-Iversen på tlf. 2162 4386 eller Mia Lykkegaard Elsby på tlf. 9243 7856
Ansøgningsfristen er 17. januar 2021
Vi holder ansættelsessamtaler 25. januar 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.