Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Ellebæk

Interesserer du dig for den specialpædagogiske udvikling, og ønsker du samtidig at blive en del af en velfungerende skole og SFO, hvor den specialiserede specialpædagogiske viden er i højsædet?

Arbejdet som pædagog på vores afdelinger betyder, at du har timer i såvel skole som SFO-delen. Vi har en ledig stilling på mellemtrinnet i skole og SFO.

Erfaring og kompetencer
Vi søger en pædagog med specialpædagogisk viden og erfaring med lyst til at blive en del af vores tilbud på Ellebæk, gerne med erfaring inden for autismespektret. Flair for IT og digitale undervisningsmaterialer vil være et stort plus.

Vi lægger vægt på, at du har indlevelsesevne, og evne til at omsætte og formidle ideer i hverdagen herunder at strukturere dagen ud fra elevernes behov og niveau. Det er vigtigt, at du brænder for det pædagogiske arbejde såvel ude som inde. Vi vægter gode lege/fritidsaktiviteter i SFO delen, som kan understøtte de sociale relationer.

Tværfagligt samarbejde
Vi forventer fleksibilitet og godt humør – og at du er indstillet på at arbejde tværfagligt, idet skolen rummer flere faggrupper, ligesom dialog og sparring med eksterne samarbejdspartnere er en del af hverdagen.
Arbejdet med eleverne er organiseret i selvstyrende teams. Det er derfor en forudsætning, at du er en aktiv medspiller i teamsamarbejdet.

Om Specialkompetence Holstebro
Specialkompetence Holstebro er en specialskole, der rummer afdelingerne Storå, Nørreland og Ellebæk. Vi underviser elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Afdelingen på Ellebæk er målrettet undervisning af elever med vanskeligheder inden for autismespektret. I øjeblikket underviser vi i alt 250 elever, og der er 150 ansatte.

Skoledelen er organiseret med Indskoling, Mellemtrin, Udskoling og på Storå en Multiklasse for elever med multible handicap. Derudover har skolen tre SFO afdelinger tilknyttet henholdsvis Storå, Nørreland og Ellebæk.

Vi er en skole/SFO hvor læring – fællesskab – trivsel er udgangspunktet i vores arbejde med livsduelighed.

Du kan også læse om os på adressen www.specialkompetence.dk

Yderligere oplysninger
Pædagog 37 timer til afd. Ellebæk.

Der er tale om en fast stilling.

Tiltrædelse 1. februar 2021.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet mellem kl. 06.30-16.30

Yderligere oplysninger kan du få ved at henvende dig til ledelsesteam på Ellebæk på telefon 96 11 53 80 eller 96 11 53 29.

Ansøgningsfrist
Onsdag den 20. januar 2021 kl. 08.00.

Samtaler afholdes i uge 4, 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.