Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til et Ungemiljø

Måløv fritids- og Ungdomsklub søger en robust pædagog (gerne uddannet) ca. 32 timer ugentlig. Stillingen er med 2 aftener pr. uge, og evt. med timer i den lokale skole. Tiltrædelse hurtigst muligt eller pr. 1. november 2020.

VI TILBYDER
Vi er en klub i udvikling, hvor fokus er på muligheder frem for begrænsninger. Vi prioriterer respektfuld og ærlig kommunikation.

VI SØGER
Du skal selvfølgelig rumme de klassiske værdier som empatisk, rummelig, glad, smilende og alt det der, men derud over skal du:     

 • Være loyal, en team player og robust
 • Have erfaring med at arbejde i klub eller unge
 • Have lyst til at være i hallen eller ude og lave noget med de unge
 • Indgå i ligeværdige relationer til de unge
 • Reflektere over pædagogik - både din egen og vores
 • Have lyst til at indgå i køkkenaktiviteterne
 • Kunne skabe og bevare relationer til unge
 • Kunne rumme og arbejde med både de urolige og de stille unge
 • Kunne formulere dig skriftligt
 • Evt. indgå i skole samarbejde
 • Have lyst til at udvikle vores klub sammen med os.

LIDT OM OS
Vi søger en kollega, der kan og har lyst til at deltage i vores klubhverdag, hvor unge mennesker fra 7. klasse til og med deres 18. år er sammen. Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til forskelligheder, hvilket kommer til udtryk såvel i personalegruppen som blandt de unge mennesker. Klubben er præget af respekt samt de relationer vi har til de unge, og de unge har indbyrdes. Klubben har pt. ca. 170 indmeldte.

Vi beskriver os selv, som et forstørret ungdomsværelse - dvs. stedet, hvor man ”bare kan være”. Man kan høre musik, snakke med autentiske og kompetente voksne, spille bold, være sammen med vennerne, få lidt mad, spille computer eller slappe af. Kort sagt - man kan være ung. Klubbens omdrejningspunkt er caféen, hvor man som ung kan få lidt at spise efter skole, eller man kan være med til fællesspisning om aftenen. Hallen kan vi benytte hver dag mellem 15 og 16, og nogle gange om aften. Derudover ligger vi, så vi kan benytte boldbanerne i Måløv.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation
YDERLIGERE INFORMATION
Ring og hør mere om jobbet hos pædagogisk leder Tanja Villestoft på telefon 4477 3641. Ydermere holder vi et ”kom og se klubben” arrangement mandag den 21. september 2020 klokken 17-18:30. Adressen er Måløv Hovedgade 50, 2760 Måløv.

ANSØGNINGSFRIST: 24. SEPTEMBER 2020 – KL. 12.00
Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.