Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til fagfacilitatorteamet på Spurvetoften

Vi søger en faglig frontløber inden for autismeområdet, og dette job giver dig en unik mulighed for at blive en del af Spurvetoftens fagfacilitator team.

Spurvetoften tænker faglighed som en vigtig faktor i drivkraften for trivsel, godt arbejdsmiljø, ambitioner og et højtydende og levedygtigt professionelt samarbejde. 
Synes du, at handicapområdet er et spændende felt, og har du lyst til at være en del af den fremtidige udvikling af et af Danmarks mest attraktive bo-tilbud for borgere med autisme? 
Banker dit hjerte for autismeområdet, har du holdånd, en stærk fagprofil, og kan du få viden til at blomstre gennem dine formidlingsevner og i et tæt samarbejde med pædagogisk personale? 

Vil du tage medansvar for udviklingen af kerneopgaven sammen med faglige dygtige kollegaer? - så er du måske vores kommende kollega i Spurvetoftens Fagfacilitator team.


Om jobbet
På Spurvetoften har vi høje ambitioner om at fortsætte udviklingen af vores botilbud og styrke et vidensmiljø på tværs, der medfører resiliente arbejdsfællesskaber. Derfor søger vi dig, der sammen med det eksisterende fagfacilitatorteam, vil videreføre Spurvetoftens vision om at kvalificere de specialpædagogiske vækstbetingelser i organisationen. Dig, der gennem deling og udvikling af viden, bliver medskaber af en synergi, som sikrer progression af et højt specialiseret autismetilbud og en høj faglig standard.

 

Stillingen er en midlertidig stilling på 2 år med ansættelse på 30 timer om ugen.
Tiltrædelse den 1 april 2020.

 

Formål
Spurvetoften har udarbejdet et organisatorisk set up, som skal sikre kompetenceudvikling på samtlige niveauer i organisationen. Konceptets opbygning tager udgangspunkt i organisationens allerede erhvervet kompetencer, viden og en videreudvikling heraf, gennem systemisk tilgang til at drøfte metoder og fagfaglighed. Spurvetoften har ansat fagfacilitatorer, som varetager funktionen at facilitere fagligheden helt ud i yderste led med den målsætning: 

At sikre et fagspecialiseret niveau og øge den faglige kapacitet gennem systematisk planlagte fora for vidensdeling.

At understøtte behovet for at alle medarbejdere har det samme faglige grundfundament, og at Spurvetoften benytter og udvikler på allerede faglig kapacitet.


Som fagfacilitator er din funktion:

 • At indgå i mentor/introforløb af nye medarbejdere
 • At afholde introkurser for nye medarbejdere, indeholdende; grundlæggende autismeviden, KRAP metode og tilgang, systematiske arbejdstilgange og metoder, Low arousal, Neuropædagogisk metode og organisationens værdigrundlag og formål.
 • At afholde workshops; et fora hvor faglig sparring og ny viden kan udfolde sig, både iblandt nyere og mere erfarne medarbejdere.
 • At vidensdeling faciliteters i praksis via deltagelse på bo-møder, supervision og teammøder samt i kraft af observationer og sparring på konkrete praksissituationer fra hverdagen.
 • At være tovholder i særlige sager, hvilket bl.a. indebærer faglig sparring i forhold til indsatsplaner og i at få omsat disse til pædagogiske tiltag i praksis
 • At indgå i samarbejde med personalet omkring udviklingsprojektet, Vita Mind.
 • At stå for fællesvejledning for studerende. Aktuelt deltager de studerende i det planlagte introforløb, hvormed de kommer igennem undervisningen i løbet af praktikken.

  

Vi forventer, at du stempler ind på vores personalepolitiske værdier:

 • Anerkendelse
 • Sig det..
 • Frie rammer
 • Spil hinanden gode
 • Brug forskelligheden

  

I det professionelle praksisfællesskab på Spurvetoften betyder det, at du:

 • Har en positiv tilgang, er smilende og har gejst
 • Er samarbejdsdygtig og tager ansvar for det gode kollegiale fællesskab
 • Værdsætter ærlig og tydelig kommunikation
 • Behandler alle med respekt og tillid
 • Er lydhør og bevidst om din rolle som fagfacilitator
 • Er bevidst om at sprog skaber virkelighed
 • Tager ansvar, anvender dine aktier aktivt, og handler på det du ser og hører
 • Kan skabe merværdi for borgerene via samarbejdsformer og viden på tværs
 • Er kreativ, har mod og tør gå ubetrådte veje
 • Kan skabe kreative og værdifulde vidensmiljøer
   
   

Vi forventer af dig
Du har en pædagogisk uddannelsesbaggrund og erfaring fra autismeområdet. Det er en fordel, hvis du har kendskab til både voksen- og børne handicapområdet. Du befinder dig godt i en formidlende rolle, og du formidler din viden ud fra en praksisnær forståelse og en praksisrettet kommunikation. Ligeledes besidder du evnen til at kunne ”hejse” dig og se faktorer i et organisatorisk perspektiv. Du skal kunne tænke og handle proaktiv, skabe mening og motivation hos andre samt formidle et godt samarbejde til alle sider.

 

Vi tilbyder dig
Et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder, hvor du kan blive en del af et nyt og visionært fagfacilitator team i en organisation med engagerede medarbejdere, der tilskriver faglig kvalitet og loyalitet i opgaveløsningen stor betydning. I fagfacilitator teamet vil du opleve en arbejdsglæde, et engagement og en holdånd, hvor fagligt fællesskab ses som en præmis for at sikre sammenhold og sammenhæng i facetteringsopgaven på tværs i organisationen. Vi er sammen om "stort og småt" og skaber i samarbejde med kollegaer i bo-grupperne en attraktiv arbejdsplads, hvor både borgernes og kollegaers trivsel vægtes højt. I teamet har vi respekt for hinandens faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse, hvilket også afspejler sig i måden, hvorpå vi møder kollegaer, vores samarbejdspartnere, borgerne og deres pårørende. Fælles for os alle er, at vi drives af at motivere, sætte faglighed på dagsordenen og skabe resultater gennem faglig refleksion og sparring i overensstemmelse med kerneopgaven.

På Spurvetoften tilsigter vi at opbygge en transparent kultur, præget af en åben kommunikation, medinddragelse og vidensdeling. For at understøtte netop den kultur, skal du kunne agere i øjenhøjde i dit samarbejde med kollegaer i troen på, at Spurvetoftens ansatte, uanset funktion, gør deres bedste og tager ansvar i at få helheden til at fungere. Det er derfor vigtigt, at du anser kollegaer som medtænkere og samskabere af den faglige kvalitet, vi målretter borgerne og organisationen som helhed.

 

Det ekstra
Facilitering er for os, dialog og kommunikation. Forståelse og indsigt. Vores facilitering er direkte, åben og involverende. Vi siger det, vi ser, og vi kalder på ansvar hos alle.
Foruden dig består teamet af to fagfacilitatore, som begge har en delt ansættelse, indeholdende Fagfacilitering og VISO opgaver.

 

Om os
Spurvetoften er et førende specialiseret autisme tilbud på voksen-handicap området i Vejle Kommune. Vi er en moderne organisation, hvor velfærdsteknologiens muligheder er medvirkende til et øget fokus på nye veje, tilgange og tiltag til udvikling af fremtidens botilbud til borgere med autisme. 
Spurvetoften er et bo- og aktivitetstilbud for unge og voksne borgere med autisme og tilsvarende udviklingsforstyrrelser. Der bor 37 borgere på Spurvetoften, fordelt i 6 mindre bo- grupper, hvor hver borger har egen lejlighed. Spurvetoften har tilknyttet et aktivitets- og læringstilbud Troldehuset, der er etableret på samme matrikel.

  

Ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår efter overenskomst med relevant faglig organisation og reglerne for lokal løn.

 

Flere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte Centerleder Mette Guldbrand på 23 48 79 16 for spørgsmål eller ønsket rundvisning

 

Link til egen hjemmeside:
Du kan læse mere om os på www.spurvetoften.vejle.dk og du kan se vores præsentationsfilm.

 

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest d. 16.02.20.
Vi forventer at afholde samtaler mandag d. 24.02.20.

 

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.