Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til fast stilling i vores skønne vuggestue

Er du uddannet pædagog, og har du lyst til at arbejde i en skøn vuggestue, med et aktivt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene om børnenes velvære og udvikling? Så er du måske vores nye pædagog i Edel Liisbergs Børnehus.

Vi søger en pædagog til en fast stilling på Tangloppe-stuen, som har lyst og evner til en givende hverdag med stuens anden pædagog og medhjælper + de skønne børn og deres forældre. Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.


Hvem er vi?
Edel Liisbergs Børnehus er en selvejende institution, med plads til 56 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn fordelt på fem stuer. Vi har fokus på at børnene møder anerkendende, tydelige, engagerede, omsorgsfulde og nærværende voksne, der er værd at efterligne. Børnene skal føle sig værdifulde og accepterede i et hjertevarmt miljø.

Vi har til huse i et dejligt villakvarter tæt på naturskønne områder ved Utterslev Mose. Vi er en oase, hvor pædagogik, nærvær, humor, synlige rammer og plads til spontanitet er en stor del af vores hverdag. Det kommer børn og medarbejdere til gode hver dag.

Hvem er du?
Som vores nye kollega, har du en faglig styrke som pædagog. Du er klar over, hvor stor betydning den pædagogiske tilgang har for børns udvikling og læring, og du arbejder naturligt ud fra tanken om, at nærhed og fokus på det enkelte barns behov, skaber de bedste rammer for udvikling.

Som vores nye kollega ønsker vi, at du har viden om – og interesse for vuggestuebørn, og løbende følger med i udviklingen inden for pædagogik i forhold til børnegruppens alder. Derudover forventer vi, at du:

  • Er nærværende og fordybende i dit samvær med børnene – og forstår at tage dig tid til det, også på en travl dag.
  • God til at formulere dig på skrift.
  • Er i stand til at forholde dig reflekterende og undersøgende til egen og andres pædagogiske faglighed, og har lyst til at være en inspirerende sparringspartner på stuen og i huset.
  • Forstår betydningen af et tæt og involverende forældresamarbejde – det lægger vi meget vægt på i børnehuset.

Hvad kan vi tilbyde?
I Edel Liisbergs Børnehus lægger vi vægt på høj faglighed og at vores medarbejdere er i konstant udvikling. Vores hverdag er præget af et godt humør, af varme og af indbyrdes respekt for hinanden. Her får alle en høj grad af medindflydelse. Derudover tilbyder vi vores nye kollega:

  • Refleksioner og debatter om værdier og pædagogisk praksis.
  • En meget engageret personalegruppe.
  • Samarbejde på tværs af huset.
  • En engageret forældregruppe der tager et aktivt medansvar for institutionen.
  • Et ugentligt pædagogmøde, personalemøde 10 gange årligt og en ugentlig time til forberedelse.

Besøg os!
Har du lyst til at besøge os og se vores omgivelser, inden du ansøger stillingen, så kontakt Mette på telefon 38 28 40 18 for en nærmere aftale.

Du er også velkommen til at kontakte Mette, hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har spørgsmål til stillingen :-)

Interesseret?
Send din ansøgning og CV til leder@edelliisberg.dk eller via knappen "Send ansøgning" nedenfor. Vi behandler ansøgninger løbende og håber at du vil ansøge hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig! :-)


Se mere på vores ansøgersite: https://edelliisberg.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.