Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til førskolegruppen i Stenbuen

Er du lidt af en dragetæmmer og er du ekspert i at håndtere drager, der bliver vilde og sprudlende? Og får du energi af at være i en institution, hvor vi arbejdet målrettet og ambitiøst for et godt børneliv? Vil du have en masse skønne kollegaer, der støtter og bakker op?

Så bliv en del af Stenbuens førskolegruppe Dragerne, hvor vores gode kollega skal på efterløn, og vær med til at:
 

  • Hjælpe vores Drager videre på deres vej og bygge bro til læringshuset Nærheden
  • Inddrage børnenes perspektiver med fokus på leg, læring og udvikling
  • Bidrage til det gode forældresamarbejde vi har i vores institution

Høje ambitioner på børnenes vegne
I Stenbuen har vi høje ambitioner på børnenes vegne. Vi arbejder med aldersopdelte grupper, på forskellige måder i hverdagen. Som vores nye kollega vil du få primært ansvar for vores 16-17 ældste børn i alderen 4-6 år. Du får to skønne kollegaer – en pædagog og en medhjælper.

Når der ikke er corona, arbejder vi funktionsopdelt i børnehaven. Vores rum er indrettet med forskellige læringsmiljøer, der tydeligt viser, hvad barnet kan her. Personalet flytter sig i de forskellige funktioner efter en plan, og forholder sig til de børn, som kommer i funktionen. Vi ønsker en kollega, der kan se værdien i at arbejde på denne måde.

Vi arbejder med Rambøll sprog og dialog, sprogtrappen, KIDS og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Rambølls materialer, men ikke et krav, da du vil blive oplært af dine kolleger.

Vi har brug for dig, som:
 
  • Er uddannet pædagog
  • Kan sætte en ramme for en gruppe børn og planlægge passende aktiviteter
  • Kan indrette læringsmiljøer, der giver børn mulighed for leg og tilpas læring i ”strækhøjde”

Det er vigtigt for os, at du brænder for netop de 4-6-årige, og at du kan igangsætte LAHOPL-forløb (Lange Autentiske Hands-on Projektbaserede Lærings forløb). Du forstår vigtigheden i at kunne se børns initiativer, og kunne forstørre dem, samt følge og justere dig ind i børneperspektivet.

Som person er du rolig, med et godt overblik og en humoristisk tilgang til de mennesker du omgås med.

Høj faglighed og plads til et godt grin
Vi er en personalegruppe med mange års erfaring. Vi er nysgerrige og åbne og er som kollegaer gode til at bakke hinanden op og spille hinanden gode. Vi er mødestabile, har en høj social kapital og et lavt sygefravær.

Som pædagogisk leder i Stenbuen vægter jeg en høj grad af anerkendelse og ordentlighed, som grundværdier. For mig, er det vigtigt, at det vi laver, giver mening, for medarbejdere, børn og forældre, og at voksne er autentiske og oprigtige i mødet med børnene. Jeg forventer en høj grad af ansvarlighed og kvalificeret deltagelse i det pædagogiske liv i Stenbuen.

Stenbuen er en 0-6 års institution beliggende tæt på de skønne naturområder i Hedeland, hvilket vi benytter os meget af.

Ansøgningsfristen er den 7. maj 2021
Vi afholder samtaler løbende. Jobbet er til ansættelse snarest muligt og senest pr. 1. juli, 2021 og er på 35 timer.

Hvis du har spørgsmål vedr. jobbet eller hvis du vil besøge os, kan du kontakte Pædagogisk leder Charlotte Borgstrøm tlf. 2999 9047.

Vi ser frem til at møde dig.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.