Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Fritidsinstitutionen ved Gerbrandskolen (barselsvikariat)

Pædagog til barselsvikariat ved Fritidsinstitutionen ved Gerbrandskolen.
 
Stillingen indebærer at man, om formiddagen, lægger et vist antal timer i stærkt samarbejde på Gerbrandskolen. Stillingen er 20-26 timer ugentligt og er til besættelse fra 1. marts 2018, eller snarest derefter og frem til 1. marts 2019.
 
Om Fritidsinstitutionen ved Gerbrandskolen 
Fritidsinstitutionen er beliggende rundt omkring Gerbrandskolen på Amager. Institutionen har til huse på fire matrikler. I alt er der tilknyttet 520 børn.  
 
Vi søger en pædagog, der er stærk faglig, stabil, positivt engageret, arbejdsom og ansvarsbevidst. En person, der kan udvise omsorg, respekt og faglighed i forhold til børn, forældre, kollegaer og andre samarbejdspartnere.
 
Vi forventer, at du kan tilrettelægge og udføre pædagogiske tiltag samt medvirke til pædagogisk udvikling, at du deltager i både indendørs og udendørs aktiviteter, har flair for værkstedsaktiviteter og idræt, at du kan begå dig i en struktureret hverdag med faste værdinormer og kan være med til løbende at udvikle den pædagogiske linje.  
 
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, et højt fagligt niveau og en struktureret hverdag, hvor der også er plads til kreativitet og nye ideer. Vi har en god børnegruppe med engagerede kolleger og et godt forældresamarbejde.  
 
Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.30-17.00.  
 
Yderligere oplysinger
Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte Pædagogisk leder Meinhild Djurhuus på 2177 7732.   
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig. 
 
Ansøgningen skal være modtaget senest fredag den 9. februar 2018
Samtaler afholdes i uge 8.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her