Pædagog til Grejsdalen 16 - Annekserne

Handicapcenter Storebælt, Grejsdalen 16 søger pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter en uddannet pædagog, som brænder for at arbejde inden for vores område.

Stillingen er en fast stilling på 32 timer pr. uge. 

Arbejdstiden er dag/aften mellem 06.00-22.00, med arbejde hver anden weekend.  
 
Grejsdalen 16 er et botilbud under Handicapcenter Storebælt. Borgerne er voksne udviklingshæmmede med forskellige diagnoser, så som autisme, Downs -, Rubinstein Taybi - og Dandy Walker - syndrom, enkelte borgere har psykiatriske problemstillinger. Borgerne i Annekserne har behov for pædagogisk støtte til at leve et aktivt liv. 
Borgerne bliver tilbudt dagbeskæftigelse på beskyttet værksted eller internt aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Borgerne kan udvise udadreagerende adfærd og der vil forekomme ”1 til 1 arbejde”.   
 
Vi arbejder vi ud fra en neuropædagogisk og anerkendende tilgang med en hverdag, der er planlagt ud fra den enkelte borgers behov og forudsætninger. Vi arbejder med at skabe en tryg og forudsigelig hverdag og er specialiseret i at tage os af mennesker, som har behov for et skærmet tilbud, uden sprog, eller med meget lidt sprog. Vi har en individuel tilgang til den enkelte og bruger visuelle støttesystemer; sociale historier, Boardmakere, konkreter, Tegn Til Tale samt billeder og tekst. Vi arbejder med udgangspunkt i de pædagogiske metoder; TEACCH og KRAP samt Low Arousel. 
 
Vi har et tæt pårørendesamarbejde. Derudover samarbejder vi med, internt og eksternt dagtilbud, ergo- og fysioterapeut, sygeplejeske, læge, neurolog, psykiater samt andre relevante samarbejdspartnere. 
 
Forventninger til vores nye kollega:
 
 • At du vil arbejde ud fra den anerkendende tilgang

 • At du har erfaring i at arbejde med en struktureret pædagogisk tilgang

 • At du er loyal overfor trufne beslutninger

 • At du kan arbejde selvstændigt samt i et team

 • At du er fagligt nysgerrig og indstillet på faglig udvikling

 • At du er fleksibel i planlægning af arbejdsdage og omstillingsparat i forhold til forandringer i organisationen

 • At du kan bevare overblikket i pressede situationer og være omstillingsparat

 • At du kan se muligheder frem for begrænsninger

 • At du vil bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø

Som pædagog skal du tage medansvar for borgerens individuelle handleplaner og sikre, at det pædagogiske arbejde planlægges, beskrives og dokumenteres ud fra en rehabiliterende forståelse. Det forventes, at du er i stand til, både skriftligt og mundtligt, at formulere og følge op på pædagogiske mål/delmål. 

Vi kan tilbyde:

 • Et spændende arbejdssted med tværfaglige samarbejdspartnere, hvor borgeren er i fokus

 • En arbejdsplads, hvor der er mulighed for indflydelse og medansvar

 • Engagerede kollegaer

 • Introdage

 • Et anerkendende miljø, hvor alle er medansvarlige for at skabe det gode arbejdsmiljø, og hvor dialog og anerkendelse er en del af hverdagen

 • Supervision af ekstern psykolog

 • Efteruddannelse i den pædagogiske metode KRAP

I Handicapcenter Storebælt lægger vi vægt på høj faglighed, og medarbejderne forventes at deltage i supervision samt relevante uddannelsesforløb.  
 
Der gives løn efter gældende overenskomst. 
 
Ansøgningsfrist: den: 23/4 2018 kl. 12 
 
Samtaler planlægges til: 26/4 2018 
 
Ved spørgsmål kan afdelingsleder Bo Pihl kontaktes på mobilnr. 30 94 07 76

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog søges til nystartet afdeling i Teglgårdsparken i Middelfart

Børne- og Autismecenter, Region Syddanmark

Faaborg-Midtfyn
Vil du arbejde med rehabilitering og livskvalitet for voksne borgere med autisme? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en erfaren pædagog til en fast stilling på 30 timer uge fra 1. juni 2018 Teglgårdsparken er en del af Børne - og AutismeCent...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Pædagoger til Børnehuset Klatretræet - Herrested

Børnehuset Klatretræet

Faaborg-Midtfyn
Børnehuset er beliggende i Herrested og har til huse i dejlige ny-renoverede lokaler. Vi er normeret til 76 børnehavebørn og 12 18 vuggestuebørn. Vi søger 2 pædagoger til vores vuggestuegrupper.1 pædagog på 34 timer ugentligt til fastansættelse med ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Pædagog til børnehave

Børne- & Fritidscentret Trekanten

Pædagog til BC Trekantens Idrætsinstitution Børne- og Fritidscenteret Trekanten Børnecentret Trekanten søger en pædeagog til børnehaven, på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse d. 1. maj 2018 BC Trekanten er en Idrætscertificeret privat daginstitution. V...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Pædagog til vuggestue

Børne- & Fritidscentret Trekanten

Pædagog til BC Trekanten Idrætsvuggestue Børne- og Fritidscenteret Trekanten Børnecenteret Trekanten søger en pædagog til vuggestuen, på 35 timer ugentligt, til tiltrædelse d.01. maj 2018 BC Trekanten er en idrætscertificeret privat daginstitution. ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:19. april 2018