Pædagog til Grønnedalen & Solsikkegård

 
 
Grønnedalen & Solsikkegård søger en engageret pædagog med sans for fællesskab, leg og læring. Stillingen er med udgangspunkt i Grønnedalen i en børnehavegruppe.  Vi har et særligt fokus på sproglig udvikling, hvilket tænkes ind i alle aktiviteter og hverdagens struktur. Stillingen er fast og med 37 timer ugentligt.
 
Tiltrædelse: 1. april 2018. 
 
Vi forventer af dig 
 • Du er en pædagog, der brænder for at gøre en forskel for børn og forældre. 
 • Du har en viden om at arbejde i børnehøjde, ser barnet og er en omsorgsfuld, nærværende, indlevende, tydelig og tålmodig omsorgsperson. 
 • Du er faglig stærk, brænder for og har fokus på læringsmiljøer.  
 • Du kan se det enkelte barn samt gruppens behov, kan handle derpå både individuelt og i samarbejde med dine kolleger. 
 • Du vægter en anerkendende tilgang til både børn og voksne.  
 • Du er robust, motiverende, forandringsparat, igangsættende, kan holde hovedet koldt og stå fast i dine sko.  
 
Vi tilbyder dig 
 • En engageret personalegruppe, hvor fagligheden, styrker og kompetencer kommer i spil. 
 • En omsorgsfuld og inkluderende indgangsvinkel til børnene og hinanden. Her er det vigtigt, at alle trives, bliver set og hørt.  
 • Højt fokus på et godt arbejdsmiljø. 
 • En institution hvor vi ligger stor vægt på et tæt og godt samarbejde med forældrene. 
 • En institution hvor vi arbejder på at styrke samarbejdet og gøre brug af hinandens kompetencer på tværs af afdelingerne. 
 • Mulighed for at bidrage til opbygningen af en fælles kultur for hele institutionen.  
 • Supervision med ekstern supervisor. 
 • En forældrebestyrelse, der arbejder med fælles arrangementer på tværs af afdelingerne med henblik på at støtte den fælles kultur.  
 
 
Om os 
Skriv her…… 
Grønnedalen & Solsikkegård er en sammenlagt institution, der er beliggende på Søndermarken i Vejle. Solsikkegård er en naturbørnehave og har til huse i en gammel gård. Gården ligger op til skoven og består af 2 børnehavegrupper. Grønnedalen er beliggende i boligforeningen AAB’s byggeri i Løget By og består af 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Afdeling Grønnedalen har en mangfoldig børnegruppe og har siden 2017 haft en højere normering end gennemsnittet for Vejle Kommune.   
 
Flere oplysninger 
Med henblik på uddybende spørgsmål, kan du kontakte leder Birgitte Rasmussen tlf.: 23 69 02  94eller mail: braen@vejle.dk eller afdelingsleder Debbie Mathiasen tlf.: 29 28 71 96 eller mail: debma@vejle.dk.   
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er 22. februar 2018.
Samtaler holdes 26. februar 2018.
 
Børne- og straffeattest
Vi indhenter børneattest.   
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Pædagog til Ødsted Skole

Ødsted Skole

Ødsted Skole søger 1 skolepædagog Den aldersintegrerede skole, Fællesskabets Skole i Ødsted søger en skole-pædagog eller en skolepædagog til barselsvikariat. Stillingen er tilknyttet SFO som hovedansvarsområde og har undervisning og understøttende u...
Indrykket:22. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Pædagog til vuggestuen i VindMøllen - barsels-vikariat

VindMøllen

Hedensted
Om jobbet VindMøllen, Vinding afd. søger en engageret pædagog med blik for fællesskab og læring til vores vuggestuegruppe. Stillingen er et barselsvikariat på 32 timer ugentligt. Tiltrædelse: 1. april 2018. Vi forventer af dig At du brænder for vugg...
Indrykket:28. januar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

Pædagog søges til Henvi Huset i Dagnæs, der ligger i Horsens.

Henvi Huset Dagnæs

Vi søger en uddannet pædagog fra 1 marts eller senere, til vores vuggestuegruppe. Stillingen er på 35 37 timer om ugen. Henvi Huset er en lille privatejet integreret daginstitution med plads til 50 dejlige børn der åbnede dørene 1 9 2017. Vuggestuen...
Indrykket:28. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Pædagog/Ildsjæl søges til Vuggestuen Evigglad i Tebstrup.

Vuggestuen Skattekisten

Vi søger en uddannet pædagog pr. 1. marts 2018 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er på ca. 34 timer om ugen. Stillingen er et barselsvikariat men med gode muligheder for fastansættelse. Vuggestuen Evigglad er en lille hyggelig privatejet vuggestue...
Indrykket:22. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Specialinstitution Spiren søger pædagog til dag- og weekendbørnehave

Spiren

Specialinstitution Spiren søger en pædagog, der har lyst til at arbejde med struktureret og visualiseret specialpædagogik. Stillingen er på 37 timer pr. uge, og arbejdsopgaverne er både i dag- og weekendbørnehaven. Spiren er en specialinstitution, d...