Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Gungehusskolens SFO

Vi søger en uddannet pædagog med viden og erfaring i arbejdet som pædagog i folkeskolen og SFO. Ansøgere skal være i stand til at varetage UUV (understøttende undervisning) alene i skolens yngste afdeling (0. – 3. klasse) fire/fem timer ugentligt. Samt indgå i et forpligtende årgangsteamsamarbejde med årgangens lærere omkring klassens trivsel og pædagogiske udvikling. 
Der afholdes årgangsteammøde mellem lærere og pædagoger på årgangen kl. 12-13 en gang om ugen. 
 
Stillingen er 36 timer ugentlig. Arbejdstiderne i SFO’en på skoledage vil ligge om eftermiddagen. Tre dage til kl. 17.00, en dag til kl. 16.00, og fredagene skiftene til kl. 15.00/17.00. 
Arbejdet fordeler sig som 8-10 timer som pædagog i undervisningen, gårdvagt i spisefrikvarteret og resten som pædagog i SFO’en. Du vil blive omfattet af overenskomst mellem KL og BUPL. Stillingen ønskes besat den 1. april 2018. 
 
Som pædagog i Gungehusskolens SFO forventer vi i øvrigt, at du; 

  • Har lyst og evner til at arbejde målstyret med børns sociale fællesskaber og læring 
  • Kan stille krav og sætte grænser (klasseledelse) 
  • Er åben, tydelig og ansvarsfuld 
  • Kan organisere, planlægge, strukturere og evaluerer egen praksis 
  • Har en høj arbejdsmoral 
  • Kan samarbejde på tværs af faggrænser 
  • Har interesse i at arbejde med motion og bevægelse 
 
Vi kan tilbyde:
En SFO i udvikling med fokus på TRIVSEL og LÆRING, med aktiviteter/projekter med vægt på idræt, motion og bevægelse i en social kontekst. 
En dynamisk medarbejder gruppe, der arbejder sammen om målet. 
 
Skolen har ca. 600 elever, 76 lærere, 39 pædagoger (heraf de 16 på SFO’en) og et ledelsesteam på 5 bestående af SFO-leder, afdelingsleder for indskolingen, afdelingsleder for vores gruppeordning, viceskoleleder og skoleleder. Skolen er opdelt i to afdelinger; indskoling 0.-5. årgang, udskoling 6.-9. årgang, gruppeordning for elever med autisme samt en modtageklasse. 
 
Hvis du er interesseret i stillingen som pædagog og ønsker mere information, kan du kontakte SFO leder Allan Jensen på tlf. 60615688. 
Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet straffeattest og børneattest, idet oplysninger om eventuelle strafbare forhold indgår som en del af beslutningsgrundlaget inden der træffes beslutning om eventuel ansættelse. Ligesom der vil blive indhentet udtalelser hos de opgivne referencer. 
 
Ansøgningsfrist: fredag den 16. februar 2017 kl. 12.00. 
 
Send ansøgning via dette link  https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1065&departmentId=18956&ProjectId=144742
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 8 og 9  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her