Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Halgård Skole og SFH

Halgård Skole og SFH søger en pædagog til en spændende stilling med en varieret arbejdsdag. Stillingen er på cirka 30 timer

Vores værdier er trivsel, læring og fællesskab. Halgård Skole er en PALS-skole, hvor den positive, anerkendende og imødekommende tilgang er meget væsentlig. Vi er en 2-3-4 sporet skole med 570 elever og en tydelig retning omkring inklusion, trivsel og inkluderende læringsmiljøer, hvilket du kan læse mere om på vores hjemmeside. Vi har et stærk kollegasammenhold, en positiv og fri dialog og mange dygtige kollegaer. Der er en tydelig forventning om, at man som ansat ved Halgård Skole og SFH er en holdspiller.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde, tænker inkluderende, er pædagogisk dygtig og gerne vil bringe dig selv i spil.

Der er tiltrædelse pr. 1. april. Fra maj bliver du ansvarlig for en af førskolegrupperne. Som pædagog bliver man herefter tilknyttet en klasse og indgår i kerneteamet i den samme i den samme klasse til og med 2. eller 3. klasse.

Stillingen har et varieret indhold. En almindelig arbejdsuge består af følgende arbejdsopgaver

  • SFHtid
  • Støtteopgaver i en klasse
  • Kerneteamsamarbejde (med to lærere)
  • Ansvar for studietid/understøttende undervisning
  • Eventuelt vikartimer
  • Eventuelt morgenvagt

Vores SFH er organiseret med tre aktivitetslinjer: Idræt og bevægelse, håndværk og design samt musik og drama. I ansøgningen bedes du anføre hvilke linje, som du gerne vil tilknyttes. Vi er særligt interesserede i ansøgere, som kan arbejde med musik og drama.

Løn- og ansættelsesvilkår
i henhold til aftale mellem Lærernes Centralorganisation og KL. Inden ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Hvis du er interesseret i at høre mere
om skolen og stillingens indhold kan du kontakte SFH-leder Jørgen Nielsen, telefon 96 11 58 91.

Der er ansøgningsfrist
den 23. februar kl 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 26. februar fra kl. 15.30.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her