Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Hejnsvig Skoles førskolegruppe

Er du vores nye pædagog og kompetent til at indgå i det team, der skal varetage og undervise skolens førskolegruppe fra og med 1. april?  
Har du også lyst til at blive del af et godt og kompetent personale – på en skole i god udvikling og med god energi?  
 
Vi søger en engageret og kompetent pædagog til ”Stjernerne”, som vi kalder skolens førskolegruppe. ”Stjernerne” starter op pr. 1. april 2018 og fortsætter skoleåret ud. Det er en tidsbegrænset stilling med ansættelse pr. 1. april 2018, 30 timer/uge og frem til skoleårets afslutning ultimo juni 2018. Der vil være gode muligheder for forlængelse af ansættelsen i næste skoleår, eventuelt som en fast stilling.  
 
På Hejnsvig Skole arbejder vi på at skabe helhed og sammenhæng i børnenes udvikling i et spændende børneunivers, der er organiseret som årgangsdelte klasser i 0. – 9.kl.  
Vi tilbyder en attraktiv stilling i et godt og udviklingsorienteret miljø, præget af tillid og åbenhed og et stærkt og positivt engagement hos både ledelse, lærere, pædagoger, teknisk/administrativt personale, elever og forældre.  
 
Børne- og Ungeuniverset Hejnsvig består af børnehave, skole og SFO. Der er 55 børn i børnehaven og 205 elever i skolen (0. – 9.kl.). Skolen er samlingssted for mange af lokalsamfundets aktiviteter, og her er en stor mangfoldighed af styrker og interesser.  
Vi har i januar 2015 indviet ny børnehave og hal på skolens matrikel. Vi har alt under ét tag og stort fokus på sammenhæng mellem børnehave, skole og fritid. Der er pt. 26 fastansatte medarbejdere i skoledelen. Skoleledelsen består af skoleleder, viceskoleleder og SFO- og indskolingsleder.  
 
Børne- og Ungeuniverset Hejnsvig er – sammen med kommunens øvrige institutioner i fagområderne Dagtilbud og Skoler – del af det spændende udviklingsprojekt ”Program for læringsledelse – Forskningsinformeret, målstyret skole- og kompetenceudvikling”.  
 
Vi arbejder med og ud fra værdierne Udvikling, Dialog, Fællesskab, Respekt og Anerkendende og er i fuld gang med implementering af disse. Hejnsvig Skole skal i den nærmeste fremtid have et kvalitetsløft i læringsmiljøerne og en generel forskønnelse og modernisering.  
 
Vi tilbyder:  
• Et udviklende lærings- og arbejdsmiljø  
• Gode kolleger, der gerne vil samarbejde og videndele  
• En skole i – og med fokus på - god udvikling  
• En skole, der har fokus på klasseledelse og de voksnes relationskompetence  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder principperne for Ny Løn. Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem.  
 
Ansøgningsfrist og det videre forløb  
Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest fredag d. 23. februar 2018 kl. 08.00.  
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte SFO- og indskolingsleder Mette Hansen tlf. 2261 9884 eller pr. mail mt@billund.dk, eller skoleleder Steen Møller, tlf. 2498 9622. Ansæt-telsessamtaler afholdes mandag d. 26. februar 2018.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her