Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Heldagsskolen

Heldagsskolen er et skoletilbud under folkeskoleloven til elever med ADHD, autisme, adfærdsmæssige og emotionelle udfordringer samt elever med tilknytningsforstyrrelser.

Heldagsskolen har eksisteret siden 1993 og er en af Bornholms Regionskommunes to specialskoler. På Heldagsskolen er vi pt 62 elever og 35 pædagogisk personale, der er ligeligt delt mellem pædagoger og lærere.

Heldagsskolen er opdelt i selvstyrende planlægningsgrupper, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt og ligeværdigt sammen om at skabe den bedst mulige skoledag for hver enkelt elev. De enkelte planlægningsgrupper danner selv undervisningsgrupper á ca. 5-7 elever ud fra både faglige og sociale forudsætninger, og der er oftest en pædagog og lærer tilstede.


På Heldagsskolen arbejder vi med fuld tilstedeværelse, dvs. fra kl. 7.45 – 15.30 hver dag. Dog er der mulighed for at have interne flexaftaler. Der er ugentligt afsat to timer til møder i planlægningsgrupper, så der er mulighed for og tid til sparring med erfarne kollegaer på Heldagsskolen. Der afholdes også fællesmøde for hele personalet 6 gange om året.


Vi søger en pædagog, der sammen med dygtige kollegaer, har lyst til at gøre en forskel for nogle af de elever, der har det allersværest på Bornholm. Du skal være sikker på dig selv og din faglighed, have en tydelig kommunikation, samt kende dine egne grænser, både i dagligdagen og ved konflikthåndtering.


Vi kan tilbyde en spændende og udviklende arbejdsplads. Vi har stor fokus på efter- og videreuddannelse både for den enkelte medarbejder, men også på skolen som helhed. Vi har flere gange om året ekstern supervision, både i teams og i enkeltsager, hvilket er med til at bibeholde vores pædagogiske nysgerrighed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Det er en fuldtidsstilling på 37 timer.
Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest.

Der kræves kørekort til stillingen.

Ansættelsen er pr. 1.11.2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 23.11.2020. 

Samtaler i uge 44

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Gert Andersen på 30181736 eller mellemleder Per Miller Lund på 30181729

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.