Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til HFO Regnbuen, Hillerødsholmskolen

Lidt om os og jobbet
Regnbuen er en HFO med cirka 200 børn i alderen seks til ti år. Vi er beliggende på Hillerødsholmskolen. Vi har et alsidigt fysisk miljø, hvilket skaber mulighed for mange forskellige aktiviteter både ude og inde.

Du indgår i et team af fem pædagoger, en studerende og en HFO-leder. Derudover har vi et hold pædagogmedhjælpere, så vi i alt er cirka 15 kolleger.

Regnbuen er en idræts-HFO med fokus på fysisk aktivitet, udeliv, idræt og bevægelse. Vi har gode fysiske rammer med blandt andet en stor idrætshal, en gymnastiksal samt en bouldering sal til klatring. Vi tilbyder mange kreative aktiviteter dagligt. Du vil indgå i alle husets almindelige aktiviteter og opgaver også. Vi benytter vore store udendørsarealer meget, for eksempel til mountainbikes, orienteringsløb og bål-/snitteværksted med mere.

Du vil være tilknyttet arbejde i indskolingen, hvor du vil arbejde både i skole og HFO. Det forventes, at du byder ind og er med til at sikre læring, trivsel og den sociale udvikling for børnene.

Vi er et rummeligt hus med plads til individualitet. Et godt arbejdsmiljø betyder meget for os, og vi forsøger at skabe en så fleksibel hverdag som muligt for alle medarbejdere.

Hvem er du?
Du er glad, positiv og har humor. Du er uddannet pædagog, og så er du teamplayer, omstillingsparat og udviklingsorienteret. Du er ikke bange for at byde ind med dine input og viden i en facetteret hverdag. Du ønsker at være med i et fagligt fællesskab, hvor vi løfter i flok.

Du kan håndtere forældrekontakt og har sans for hvordan HFO’en/skolen tager sig ud som en service- og kulturorganisation i nærområdet. Du har overblik og er selvstændig. Du er tydelig og kan sætte tydelige grænser og rammer for dit arbejde og i din kommunikation.

Du må gerne brænde for noget, som du vil byde ind med på Regnbuen. Vi lægger vægt på, at du er personligt og fagligt engageret, ansvarsbevidst samt at du har overblik og situationsfornemmelse. HFO er en alsidig arbejdsplads. Derfor er vi kaospiloter, rammesættere og rollemodeller for børnene. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du selv er med til at gøre hverdagen spændende og alsidig.

Vi ser gerne en kompetent all-round pædagog med godt pædagogisk overblik. Du må meget gerne have interesser inden for hobby og kreativt værksted og du skal være udviklingsorienteret. Du interesserer dig for alle aspekter inden for fritid og læring hos børn i indskolingsalderen.

Arbejdstid
Vi søger en pædagog til HFO Regnbuen på 34 timer ugentligt med opstart 1. juni 2021, eller gerne før.

HFO åbningstiden ligger mellem 13.10 - 17.15 på skoledage og 8.00 - 17.00 resten tiden. Vi har et morgenmodul fra 6.45 - 8.00, som varetages af pædagogmedhjælpere. Dine timer fordeles efter årsnorm med primærtid i HFO åbningstid. Resten af timerne fordeles til forberedelse og i skolen. Coronasituationen gør, at der kan være ændret åbningstid.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst med BUPL.

Der vil bliver indhentet børneattest og straffeattest. I begge tilfælde kræver Hillerød kommune som udgangspunkt at de er rene.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere information ved henvendelse til leder Michael Iversen på telefon 72 32 77 33.

Ansøgningsfrist
12. april 2021.
Ansættelsessamtaler uge 17. Ansættelse 1. juni 2021 - gerne før.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.