Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Holmen SFO2

OM JOBBET

Holmeagerskolen startede 1. april 2017 et 2-årigt SFO2 projekt, som nu er blevet et permanent tilbud. SFO2 er et klublignende tilbud til skolens 4. - 6. klassetrin, og vi kaldes i daglig tale Klub Holmen.

Vi deler faciliteter med skolen, men får med udgangen af 2021 en tilbygning, så vi kan lave et endnu bedre fritidstilbud til vores børn.

Du skal sammen med Holmens daglige leder og dine kolleger være med til at skærpe opmærksomheden på en god fritidsprofil, som tager afsæt i et attraktivt fritidstilbud, hvor fællesskab, nysgerrighed og livsduelighed er værdigrundlaget.

Som medarbejder i Holmen skal du bidrage til en spændende eftermiddag for børnene, hvor der både skal være plads til nærvær, fordybelse og leg. Du vil komme til et velfungerende team, hvor vi sammen sætter mål for vores tilbud om aktiviteter, hvor børnenes behov og ønsker er i centrum for dagens tilrettelæggelse. Holmens tilbud tager udgangspunkt i den gode relation, hvor kreativitet, fællesskab, fysisk udfoldelse og socialt samspil på tværs af årgange og alder er en væsentlig del af den faglige praksis.

Holmens åbningstider er 14.00 - 17.30 (fredag til 17.00). Derudover vil der være personalemøde mandag formiddag, og vi har en ugentlig aftenklub til kl. 20.00, samt en temafest den sidste fredag i måneden til kl. 21.00. Du vil ligeledes skulle lægge et antal timer i skolesamarbejde, som planlægges sammen med dig.OM DIG

Du er en energisk person, som trives med et dynamisk miljø og har lyst til at gøre en forskel for børn. Du har drive og visioner for dit pædagogiske arbejde, og du har mod på at tilrettelægge og udføre forløb for en større eller mindre gruppe børn. Kan du noget med musikken eller sportslige udfordringer, så vil det være et plus.

På det personlige plan skal du kunne tage ansvar, være en tydelig voksen med smil på læben, have god humor, være nærværende, imødekommende og kunne agere som rollemodel.

Du er god til at motivere både i forhold til børnene, men også i forhold til dine kolleger - og så er du uddannet pædagog og fagligt velfundret i det fritidspædagogiske arbejde og har interessere i at dokumentere dit arbejde.ØVRIGE OPLYSNINGER

Stillingen er på 32 timer ugentligt. Tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen aflønnes i henhold til BUPL overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Du kan få yderligere info ved henvendelse til daglig leder Janet Krøll Hansen, som kan kontaktes på 22 24 87 69 i tidsrummet 10.00 - 11.00 - eller på mail jkh@greve.dk

Du kan læse mere om Greve Kommune på www.greve.dk og om Holmeagerskolen på www.holmeagerskolen.aula.dkSammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV og uddannelsesbevis.

Ansøgningsfrist fredag d. 9. april

Der afholdes samtaler torsdag d. 15/4 i tidsrummet 17.00 - 20.00
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.