Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Impulsen i Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at blive en del af en spændende og dynamisk Fritids- og ungdomsklub, hvor du har mulighed for at præge på den positive igangværende udvikling? Har du et inkluderende børnesyn og en anerkendende tilgang? Så bliv en del af Impulsen og vær med til at:
 

  • Tilrettelægge og igangsætte relevante aktiviteter for målgruppen.
  • Gøre en forskel for vores børn og unge.
  • Videreudvikle klubben og det faglige fællesskab med dine kolleger.

Bliv en del af et samarbejdsorienteret og proaktivt team
Impulsen er en Fritids- og ungdomsklub med 300 børn i alderen 10-18 år, der inkluderer en specialgruppe for børn og unge med særlige behov. Vi arbejder med børnene og de unge i centrum, når vi initiativrigt tilrettelægger og igangsætter forskellige aktiviteter.

Du kommer til at arbejde sammen med 14 engagerede kolleger, der er imødekommende og har en uformel omgangstone med plads til humor. Vi værner om den høje pædagogiske kvalitet og skaber i fællesskab udvikling og fremdrift.

Vi værdsætter høj faglighed og plads til grin
Vær med til at værne om den høje pædagogiske kvalitet sammen med os, hvor vi aktivt bruger hinanden til faglig sparring. Vi er imødekommende og har en uformel omgangstone, der er krydret med en portion god humor. Sammen med os kommer du til at være med til at skabe udvikling.  

Vi har store ambitioner og et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi arbejder målrettet med ungeinddragelse. Det er vigtigt, at du har lyst til at bidrager med din høje faglighed og skarpe relationelle evner, når du træder ind i vores fælles kollegiale sparringsrum. Du er reflekterende og fagligt velrefunderet, og evner at sætte egen og andres praksis til diskussion.

Du er proaktiv og initiativrig
Du bliver en del af en arbejdsplads med et stort råderum og høj medindflydelse, hvor der er plads til at udfolde sine interesser og ideer. Du er passioneret omkring at tilrettelægge aktiviteter, der er relevante for målgruppen, eksempelvis krea, musik eller noget helt 3. som vi ikke vidste vi manglede. Vigtigst er, at du igangsætter dem med stor entusiasme.

Du anerkender betydningen af nærvær i institutionen
I dagligdagen udviser du stort engagement og formår at opbygge følgeskab og engagement i projekter, der skaber udvikling blandt børn og unge. Du er en tydelig voksen med et positivt livs- og menneskesyn, der brænder for at gøre en forskel gennem tydelig tilstedeværelse og nærvær.

Understøttende undervisning og udvidet åbningstid
I Impulsen holder vi til i en stor bygning sammen med Taastrup Kulturcenter og Musikskolen. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde, og laver aktiviteter med det kulturelle og det musiske område.

Vi har etableret partnerskabsaftaler mellem den lokale folkeskole og to privatskoler i distriktsområdet. Det betyder, at vi arbejder med understøttende undervisning i udskolingen i den kommunale skole, og at de private skoler har købt udvidet åbningstid til deres elever i fritidsklubdelen.

Vi har en masse dejlige børn og unge, der har store forventninger til Impulsen. Vi håber, at du vil være med til at indfri dem sammen med os. 

Ansøgningsfrist tirsdag d. 7. februar 2021.
Løbende samtaler.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere information
Stillingen er normeret til 32 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. Du skal være indstillet på at arbejde 1-2 aftener ugentligt frem til klokken 22:00.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte leder Søren Sadolin på 4235 3542 eller souschef Rikke Estrup på 6016 7110
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.