Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Indslusningsgruppen Sesam

Distriktsinstitution Hede-/Magleparken, Børnehuset Sesam søger snarest muligt en uddannet pædagog 30 timer ugentligt, til nyoprettet stilling.

OM DISTRIKTET
Distriktsinstitutionen består af 4 Børnehuse. Børnehusene har hvert sit særpræg men arbejder ud fra fælles pædagogiske metoder, der løbende evalueres. Vi oplever distriktsformen som en styrke. Vi er et fællesskab med ca. 70 ansatte og fælles ledelse. Vi profiterer af at kunne holde kurser på tværs af afdelingerne, fælles p-møder, sociale arrangementer, skov-uge for de kommende skolebørn og mange flere spændende ting med fokus på udvikling, faglighed og videndeling men også med mulighed for hygge og at mødes med de kollegaer, man ikke ser til dagligt.

OM INDSLUSNINGSGRUPPEN SESAM
Sesam er Ballerup kommunes indslusningsgruppe for ca. 25 børn og deres familier med etnisk minoritetsbaggrund. Børn og familier er tilknyttet Sesam i en periode, før de kommer videre i almene dagtilbud. Derudover varetager Sesam opgaven med Ballerup kommunes 30 timers § 11 sprogtilbud til flersprogede børn, som ikke allerede går i daginstitution.

Sesam har pt. 9 medarbejdere. Hvor af de 8 er uddannede pædagoger. Personalegruppen er mangfoldig med hensyn til kulturel baggrund. To af medarbejderne varetager endvidere funktioner som tokulturelle konsulenter for resten af kommunens dagtilbud. Vi bor sammen med Børnehuset Globen, hvilket betyder, at det er et mangfoldigt hus, hvor vi alle skal gøre brug af og lære af hinandens forskellige måder at arbejde og være sammen på.

Vi er en engageret og fleksibel personalegruppe kendetegnet ved gensidig tillid, højt fagligt niveau samt lyst til udvikling. Vi anser mangfoldighed som ressource, inspiration og udfordring. I Sesam er omsorg, nærvær og relationer essentielle begreber.

Det daglige arbejde tilrettelægges med baggrund i den didaktiske metode Tematiseret Dialogisk læsning. Hvert tema/bog-arbejde fortsætter i ca. 2 måneder. Det pædagogiske arbejde foregår med udgangspunkt i det enkelte barn og dets interesser. Sesams opgave er også at gøre det muligt for vores forældre at være deltagende i deres barns videre institutions- og skoleliv. Vi har derfor fokus på forældreinddragelse og læring.

DIN FAGLIGE PROFIL

  • Du er nærværende og tillids skabende
  • Du tager ansvar for at danne relationer til både børn og forældre
  • Du tager ansvar for at følge fagets teoretiske og praktiske udvikling
  • Du arbejder didaktisk og refleksivt med mål og metode
  • Du kan adskille egne værdier og levemåder fra andres
  • Du kan og har lyst til at arbejde med egne fordomme
  • Du fungerer godt i en faglig struktureret hverdag og kan arbejde selvstændigt
  • Du anser forældre som en ressource og naturlig deltager i børnenes hverdag
  • Du formulerer dig ubesværet på skrift.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Har dette vakt din interesse er du velkommen til at kontakte leder Dorit Jensen Coleman på telefon 2522 8021 for yderligere information eller besøg. Grundet ferie kan jeg dog først kontaktes efter den 5. oktober.

ANSØGNINGSFRIST: 22. OKTOBER 2020 - KL 12.00
Samtalerne afholdes løbende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.