Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Jelling Børnegård

Jelling Børnegård, søger engageret pædagog med ”ben i næsen” 
 
Om jobbet 
Stillingen er pt. i den ene af vores børnehavegrupper. Her vil du blive ansvarlig for ca. 22 børn i samarbejde med en pædagog kollega og en medhjælper.  
 
Tiltrædelse: 1. juni 2018. 
 
Vi forventer af dig 
  • Du er selvfølgelig uddannet pædagog, og har lyst og ”drive” til såvel faglig som personlig udvikling.
  • Du har et godt teoretisk fundament såvel som evnen til at udføre det i praksis, og du er klar og tydelig i din kommunikation, mundtlig såvel som skriftligt.
  • Dit arbejde er præget af en værdsættende og anerkendende tilgang, hvor du formår at skabe balance mellem fokus på det enkelte barn såvel som hele børnegruppen. Du formår at inddrage forældrene i udviklingen af barnets trivsel og læring.
  • Du sætter gerne din egen praksis og dine kollegers under lup og er klar til at udvikle vores praksis i samarbejde med dine kolleger.
  • Du trives i et miljø, hvor ikke alt er skemalagt, men er i stand til at følge børnenes spor.
  • Du kan arbejde en organisation, hvor vi har kombineret stue- og funktionsopdelt pædagogik.
  • Som person er du udadvendt, i stand til at tage initiativ såvel som følgeskab, og vil arbejde for at Jelling Børnegård er et trygt og udviklende sted for såvel børn som voksne.
  • Det ville være en fordel, hvis du havde gode kompetencer på det digitale område. 
 
Vi tilbyder dig 
En fast stilling på 30 timer i en integreret institution, hvor du pt. får tilknytning til børnehaven. Børnehaven arbejder funktionsopdelt, hvor børnene er tilknyttet 2 basisgrupper, hvor du, sammen med en anden pædagog og en medhjælper vil være primær voksen hos Knopperne. Derudover bliver du en del af en personalegruppe, som vil hinanden og deres arbejde, og hvor respekt er et af nøgleordene.  
 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. 
 
Om os  
Vi er en integreret institution med ca. 70 børn og 16 ansatte. Vi bor i naturskønne omgivelser nær Fårup sø, og i et stort hus med masser af plads og dermed mange muligheder. Nøgleord for de ansatte er nærværende, legende voksne med høj faglighed.  
 
Flere oplysninger 
Ønsker du flere oplysninger er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 87 16 40. 
Vi indkalder løbende kandidater til samtale.
 
Du kan læse mere om os på www.Jellingboernegaard.vejle.dk.  
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er 23 april 2018. 
 
Børne- og straffeattest
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.   
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vil du være en del af Specialområde Autisme i Tørring

SAU Overbygård

Vi søger pædagoger og ergoterapeuter til en række af vores afdelinger i Tørring.Brænder du for at skabe trivsel, udvikling og forandring for voksne med autisme?Er du fagligt stærk, vant til at dokumentere og arbejde målrettet, insisterende, udviklin...
Indrykket:23. juli 2018
Udløbsdato:19. august 2018

Pædagog i vuggestuen til Krystallen

Integreret Krystallen

Vejle
Om jobbet Vi søger en pædagog til en fast stilling med gennemsnitlig 30 timer ugentligt. Tiltrædelse: 1. oktober 2018. Vi forventer af dig, at du: Er nysgerrig på børns læring og har kreative evner i forhold til læreprocesser. Er åben og nysgerrig i...
Indrykket:1. august 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Pædagog til Borggården

Borggården

Vejle
Om jobbet Vi søger en 32 timers fastansat pædagog til en af vores aldersintegrerede stuer i børnehaven. Du skal arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer om at udvikle det enkelte barns kompetencer i en faglig og tryg atmosfære. Vi er i fuld gang me...
Indrykket:14. august 2018
Udløbsdato:9. september 2018

Pædagoger til Videnscenter Sløjfen

Sløjfen

Vejen
Pædagoger til Det specialpædagogiske Videnscenter Sløjfen, Østre Alle 23, Brørup. Til vores afdeling specialpædagogiske Videnscenter Sløjfen søger vi pga. merindskrivning af børn: 1 pædagog på 37 timer pr. 1.november 2018 til en fast stilling. 1 pæd...
Indrykket:17. august 2018
Udløbsdato:10. september 2018

Pædagog til Engsøens Børnehus

Engsøens Børnehus

Kolding
Pædagogstilling i Engsøens Børnehus Engsøens Børnehus - Afd. Spilopperne Arbejdssted: Daginstitution Engsøens Børnehus afd. Spirerne Arbejdstid: 32 timer pr. uge Ansættelsestidspunkt: 1 oktober 2018 Hvad kan vi tilbyde: Som nyansat i Engsøens Børneh...
Indrykket:8. august 2018
Udløbsdato:22. august 2018