Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Jelling Børnegård

Jelling Børnegård, søger engageret pædagog med ”ben i næsen” 
 
Om jobbet 
Stillingen er pt. i den ene af vores børnehavegrupper. Her vil du blive ansvarlig for ca. 22 børn i samarbejde med en pædagog kollega og en medhjælper.  
 
Tiltrædelse: 1. juni 2018. 
 
Vi forventer af dig 
  • Du er selvfølgelig uddannet pædagog, og har lyst og ”drive” til såvel faglig som personlig udvikling.
  • Du har et godt teoretisk fundament såvel som evnen til at udføre det i praksis, og du er klar og tydelig i din kommunikation, mundtlig såvel som skriftligt.
  • Dit arbejde er præget af en værdsættende og anerkendende tilgang, hvor du formår at skabe balance mellem fokus på det enkelte barn såvel som hele børnegruppen. Du formår at inddrage forældrene i udviklingen af barnets trivsel og læring.
  • Du sætter gerne din egen praksis og dine kollegers under lup og er klar til at udvikle vores praksis i samarbejde med dine kolleger.
  • Du trives i et miljø, hvor ikke alt er skemalagt, men er i stand til at følge børnenes spor.
  • Du kan arbejde en organisation, hvor vi har kombineret stue- og funktionsopdelt pædagogik.
  • Som person er du udadvendt, i stand til at tage initiativ såvel som følgeskab, og vil arbejde for at Jelling Børnegård er et trygt og udviklende sted for såvel børn som voksne.
  • Det ville være en fordel, hvis du havde gode kompetencer på det digitale område. 
 
Vi tilbyder dig 
En fast stilling på 30 timer i en integreret institution, hvor du pt. får tilknytning til børnehaven. Børnehaven arbejder funktionsopdelt, hvor børnene er tilknyttet 2 basisgrupper, hvor du, sammen med en anden pædagog og en medhjælper vil være primær voksen hos Knopperne. Derudover bliver du en del af en personalegruppe, som vil hinanden og deres arbejde, og hvor respekt er et af nøgleordene.  
 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. 
 
Om os  
Vi er en integreret institution med ca. 70 børn og 16 ansatte. Vi bor i naturskønne omgivelser nær Fårup sø, og i et stort hus med masser af plads og dermed mange muligheder. Nøgleord for de ansatte er nærværende, legende voksne med høj faglighed.  
 
Flere oplysninger 
Ønsker du flere oplysninger er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 87 16 40. 
Vi indkalder løbende kandidater til samtale.
 
Du kan læse mere om os på www.Jellingboernegaard.vejle.dk.  
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er 23 april 2018. 
 
Børne- og straffeattest
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.   
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til Horisonten - barselsvikariat

Fårupgård Ungecenter

Vejle
Målrettet og struktureret pædagog søges til Horisonten. Om jobbet Horisonten er en afdeling med fokus på afklarende og målrettede forløb. Afdelingen er beliggende i Vejle. Målgruppen er unge i aldersgruppen 12 18 år med komplekse psykosociale proble...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:4. november 2018

Døgnpædagoger til Fårupgård Ungecenter

Fårupgård Ungecenter

Vejle
Vi leder efter de dygtigste pædagoger i landet. På Fårupgård udvider vi igen. Vi har åbnet endnu en døgnafdeling og har brug for kompetente pædagoger til at løfte en udfordrende og behandlingsmæssigt kompliceret opgave. Om jobbet Målgruppen på Fårup...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Pædagog søges til Sneglehuset

Sneglehuset

Vejle
Pædagog søges til fast stilling i Sneglehuset på 32 timer. Om jobbet Sneglehuset søger en dygtig pædagog, som vægter faglighed og ude liv højt. Vi søger en pædagog til én af vores børnehavegrupper, hvor du vil få fornøjelsen af 22 nysgerrige og glad...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:11. november 2018

Pædagog til Skovkanten

Skovkanten

Vejle
Vi søger en ny kollega i vuggestuen til en fast stillingen på 37 timer ugentligt. Om jobbet Vi har brug for en pædagog som vil indgå i en personalegruppe som vægter børnenes trivsel og læring samt et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi vil gerne kendes...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Pædagog og omsorgsmedhjælper til Bifrost afd. Mælkevejen og Storebjørn

Bifrost

Vejle
Vi søger en uddannet pædagog og en omsorgsmedhjælpere Bifrost Bygden, afdeling Storebjørn og Mælkevejen søger dygtige medarbejdere. Så er du et omsorgsfuld og fagambitiøst menneske, der ønsker at bidrage til de bedst mulige udviklingsbetingelser for...
Indrykket:17. oktober 2018
Udløbsdato:12. november 2018