Pædagog til KKFO'en på Europaskolen (barselsvikariat)

Er du interesseret i en unik pædagogstilling på en spændende Europaskole?  
 
KKFO'en på Europaskolen søger en pædagog 35-37 timer ugentligt pr. 1. juni 2018. Stillingen er et barselsvikariat med mulighed for forlængelse.  
  
Europaskolen er en afdeling under Sankt Annæ Gymnasium, og indtil Europaskolens lokaler i Carlsbergbyen er færdigbygget, vil den være placeret på Kirsebærhavens skole.  
 
Europaskolens elever er opdelt i henholdsvis en dansk og en engelsk sprogsektion, og arbejdssproget på Europaskolen er engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er påkrævet. Efter sommerferien vil skolen bestå af 0.-6. klasser på begge de to spor.  
 
De næste mange år vil vi være i en proces, hvor udvikling er i højsædet, og der vil være stor forventning til, at du indgår aktivt i denne proces. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger, med fokus på helhed i børnenes hverdag. Dette samarbejde gælder ikke kun for deling af fællesarealer, men også i form af deling af personaleressourcer i klasserne.   
 
Stillingen
Stillingen vil være en kombination af 12 ugentlige skoletimer og 14 eftermiddagstimer i KKFO'en – den øvrige tid er forberedelse og møder m.m. Skoletimerne er primært koncentreret omkring én klasse, hvor du kender eleverne godt. Om eftermiddagen vil du være en del af hele KKFO'en, hvor du har mulighed for at planlægge både korte- og langsigtede projekter, og hvor aktiviteter fra skoledagen også kan tænkes ind i aktiviteterne om eftermiddagen.  
 
Dine kvalifikationer:  
  • Du er uddannet pædagog eller har tilsvarende kvalificerende uddannelse.  
  • Du har engelskkundskaber på højt niveau.  
  • Du har stærke evner i forhold til samarbejde og et godt blik for et positivt arbejdsmiljø.  
  • Du er engageret og har evne til at motivere børnene – og kan være med til at udvikle deres sociale, kreative og faglige færdigheder.
  • Du har institutionserfaring fra skole og/eller fritidsområdet.  
Hvis du har brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte KKFO-leder Uri Harlam på (+45) 2341 6207.  
Du kan også besøge Europaskolens hjemmeside på adressen www.escph.dk.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Kun uddannede pædagoger vil komme i betragtning til stillingen. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og evt. udtalelser.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018  
Ansættelsessamtalerne vil foregå onsdag den 25. eller torsdag den 26. april i uge 17.
En del af samtalerne vil foregå på engelsk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog barselsvikar til Haletudserne, Adventskirkens vuggestue

ADVENTSKIRKENS BØRNEGÅRD VUGGESTUEN

Frederiksberg
Vi søger en anerkendende pædagog med fokus på den sansemotoriske udvikling til Haletudserne, som har 13 børn i alderen 10 mdr. til 2 år 5 mdr. På stuen er der ud over dig, en pædagog og 2 pædagogmedhjælpere. Vi har 6 stuer med i alt 72 vuggestuebørn...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

København
1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog - barselsvikariat

VANLØSE PRIVATSKOLE

Frederiksberg
Pædagog - barselsvikariat søges til verdens bedste SFO! Vi søger en dygtig og engageret pædagog til LABYRINTEN pr. 6. august 2018 til 5. juli 2019. Du skal som det vigtigste være fagligt funderet, struktureret og fleksibel. Stillingen er på 80 svare...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog til Vuggestuen Kongehuset i Valby

Vuggestuen Kongehuset

Genopslag. Har du lyst til at gå på eventyr med vores dejlige børn, både indendørs og udendørs? Vi søger en pædagog til 33 timer om ugen pr. 1. maj 2018. Vuggestuen Kongehuset er en institution med 48 børn (0-3 år) fordelt på fire stuer. Vuggestuen ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018