Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til KKFO'en på Europaskolen (barselsvikariat)

Er du interesseret i en unik pædagogstilling på en spændende Europaskole?  
 
KKFO'en på Europaskolen søger en pædagog 35-37 timer ugentligt pr. 1. juni 2018. Stillingen er et barselsvikariat med mulighed for forlængelse.  
  
Europaskolen er en afdeling under Sankt Annæ Gymnasium, og indtil Europaskolens lokaler i Carlsbergbyen er færdigbygget, vil den være placeret på Kirsebærhavens skole.  
 
Europaskolens elever er opdelt i henholdsvis en dansk og en engelsk sprogsektion, og arbejdssproget på Europaskolen er engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er påkrævet. Efter sommerferien vil skolen bestå af 0.-6. klasser på begge de to spor.  
 
De næste mange år vil vi være i en proces, hvor udvikling er i højsædet, og der vil være stor forventning til, at du indgår aktivt i denne proces. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger, med fokus på helhed i børnenes hverdag. Dette samarbejde gælder ikke kun for deling af fællesarealer, men også i form af deling af personaleressourcer i klasserne.   
 
Stillingen
Stillingen vil være en kombination af 12 ugentlige skoletimer og 14 eftermiddagstimer i KKFO'en – den øvrige tid er forberedelse og møder m.m. Skoletimerne er primært koncentreret omkring én klasse, hvor du kender eleverne godt. Om eftermiddagen vil du være en del af hele KKFO'en, hvor du har mulighed for at planlægge både korte- og langsigtede projekter, og hvor aktiviteter fra skoledagen også kan tænkes ind i aktiviteterne om eftermiddagen.  
 
Dine kvalifikationer:  
  • Du er uddannet pædagog eller har tilsvarende kvalificerende uddannelse.  
  • Du har engelskkundskaber på højt niveau.  
  • Du har stærke evner i forhold til samarbejde og et godt blik for et positivt arbejdsmiljø.  
  • Du er engageret og har evne til at motivere børnene – og kan være med til at udvikle deres sociale, kreative og faglige færdigheder.
  • Du har institutionserfaring fra skole og/eller fritidsområdet.  
Hvis du har brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte KKFO-leder Uri Harlam på (+45) 2341 6207.  
Du kan også besøge Europaskolens hjemmeside på adressen www.escph.dk.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Kun uddannede pædagoger vil komme i betragtning til stillingen. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og evt. udtalelser.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018  
Ansættelsessamtalerne vil foregå onsdag den 25. eller torsdag den 26. april i uge 17.
En del af samtalerne vil foregå på engelsk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her