Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Klub Syd - Grantoftens Fritidscenter

Vi søger en uddannet pædagog til Grantoftens fritidsklub og afdeling Rugvænget fra 1. september 2020 eller hurtigst muligt.

Ugentligt timeantal er 34 og fordeler sig som følger:

  • Fast personalemøde hver tirsdag før klubtid. Mødetid ca. kl.11.00
  • 3 dage om ugen i en lille nyindrettet klubafdeling beliggende på Rugvængets skole
  • 2 dage om ugen i stor klubafdeling i Grantoften
  • 1 aften i ungdomsklub.

OM OS
Grantoftens Fritidscenter er en del af Klub Syd og råder over en klubafdeling samt en stor byggelegeplads tæt ved Grantoftens skoleafdeling og har en personalestab på 18 personer. Samtidig har vi en satellit klubafdeling på Rugvængets skole, og børnene fra 4. klasse kan som medlem af Grantoftens Fritidscenter komme i begge klubafdelinger. Da afdelingerne er fysisk beliggende forskellige steder, må der forventes en vis mindre transport mellem afdelingerne nogle af dagene.

Klub Syd er beliggende i Ballerup midtby. Samtidig ligger vi midt i flere store almennyttige boligselskaber med et blandet klientel af beboere, hvor der er en del familier med sociale udfordringer, og deres børn og unge er særligt udfordrede.

Vi har i Klub Syd en del aftenarrangementer, weekendture samt årstidsbestemte kolonier, hvor det vil kræve deltagelse.

Den lille afdeling:  Afdelingen er beliggende på Rugvængets skole i 2 lokaler. Klubben præsenterer et forholdsvis roligt miljø, hvor der er gode muligheder for nærvær og relationer med de unge. De unge går i 4.-9.klasse, og det er vægtet højt, at de store fungerer som positive rollemodeller for de yngre.

Din rolle vil blandt andet være sportsmedarbejder samt være med til at skabe et godt miljø/relationer for de unge. Der er på nuværende tidspunkt i den daglige gang 2 pædagoger til stede i afdelingen, og du har stor mulighed for at være med til at skabe rammerne for klubben og jeres dagligdag.

Den store klubafdeling: En afdeling med både bygger og klub. Børnene er i alderen 10-14 år, hvor du vil indgå i klubdelen om vinteren og byggerdelen om sommeren. Du vil sammen med dine kollegaer planlægge aktiviteter og have mulighed for selv at præge hverdagen. Aktiviteter du vil blive en del af er sport, åben hal, ture, cafe, bordtennis, billard, computere osv.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte klubleder Finn Andersen på telefon 4477 3634 eller mail fia@balk.dk .

ANSØGNINGSFRIST: 14. August 2020

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.