Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til ledelsesteamet søges

Artillerivejens vuggestue søger en pædagog, der skal lede og støtte en medarbejdergruppe igennem b.la. at få implementeret den nye styrkede læreplan samt have fokus på at skabe forskellige og tydelige legemiljøer.

Du vil have en ugentlig arbejdsdag i vores udflytterdel, en dag på kontor, samt være en del af vuggestuens hverdag, de øvrige dage. Du vil ikke være fast i en gruppe, da du i stedet skal være tydelig tilstede guide, igangsætte og fastholde.

Du vil skulle samarbejde med passionerede og utrolige dygtige pædagoger.
Da stillingen og funktionerne er nye, og vi ikke må ansætte en afdelingsleder, skal vi sammen udvikle og tilrettelægge dine arbejdsopgaver.

Vuggestuen er normeret til 44 børn og bor lige op af Amager Fælled, med let adgang til natur og gode udearealer samt en stor og spændende legeplads.
Pædagogisk arbejder vi i et åbent miljø / åbne døre, hvor fællesskab blandt store og små er i højsædet. Åbenhed overfor udvikling, forandring og forskellighed er en grundsten i det pædagogiske arbejde. I det daglige arbejder vi på tværs af stuegrupperne og har gjort det i 50 år, så teamstruktur er en integreret del i institutionen.

Vi prioriterer at bruge tid på refleksioner, iagttagelser og at delagtiggøre hinanden i, hvad der rør sig i børnegruppen / i det enkelte barn. Hermed sikre vi et godt børnemiljø, trivsel og udvikling både for det enkelte barn og for helheden i børnegruppen som er altafgørende for et barns udvikling.

Måden vi organiserer arbejdet på, betyder at personalet fungerer i mange samarbejdsrelationer med hele personalegruppen og ikke kun må nøjes med den lille stuegruppes personale.

Udflytterbørnehaven Slottet ligger i Fredensborg. Vi har opsamlingssted på Artillerivej A-B.
Udflytterbørnehaven er normeret til 63 børn med beliggenhed i Fredensborg hvor vi har til huse i en gammel herskabsvilla.

Pædagogisk arbejder vi i et åbent miljø, hvor fællesskab blandt store og små er i højsædet. Åbenhed overfor udvikling, forandring og forskellighed er en grundsten i arbejdet, lige såvel som en anerkendende tilgang er en selvfølge.

I det daglige arbejde, prioriterer vi, at bruge tid på refleksioner, iagttagelser og delagtiggøre hinanden i, hvad der rør sig i børnegruppen og i det enkelte barn, for dermed at sikre at det enkelte barns udvikling stimuleres optimalt.

Vi har hele tiden for øje at værne om det gode og velfungerende i vores institution og arbejde, men er også altid parate til at se indad og ændre på pædagogikken og børnemiljøet.

Ansættelsesvilkår
Vi søger en pædagog med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 34 timer ugentlig med en del ledelsesansvar.
Har ovenstående vakt din interesse og har du den rette kombination af faglige og personlige kvalifikationer, så er du måske lige den vi står og mangler, så send din ansøgning til os via knappen "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen så ring på tlf. 61185094. Hvis du er blevet interesseret i at vide mere om os så klik ind på vores hjemmeside www.krudt-uglen.dk . Hvis du ikke har hørt fra os senest den 1 april, er jobbet besat til anden side.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Se mere på vores ansøgersite: https://krudt-uglen.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.