Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Nabohuset

Vil du være med til at gøre en forskel og arbejde med udvikling af et højkvalitetsdagtilbud? Så er det nu, at du skal søge!

Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge C (VVK C) søger en fuldtidspædagog til ansættelse i den integrerede institution Nabohuset pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Nabohuset ligger i et villakvarter i Valby og er en 0-6 års institution. Vi har seks vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper, hvor vi blandt andet har børn i basisgruppe. Daglig åbningstid er fra kl. 6.00 til 18.00.

Vi er i fuld gang med at opbygge en tydelig og faglig funderet struktur og organisering for det pædagogiske arbejde. I Nabohuset ønsker vi at gøre en forskel for vores børn i tæt og respektfuldt samarbejde med forældre.

Vi prioriterer at skabe inkluderende miljøer for børnene, og vi har fokus på både det planlagte, strukturerede arbejde, de daglige rutiner og den spontane leg, hvor vi følger barnets spor. Vi prioriterer også nærvær og relationer højt og organiserer derfor hverdagen med at dele børnene op i mindre grupper.

I 2021 skal vi som samlet hus indgå i et ICDP-kursus og -udviklingsforløb, der skal skabe fælles fundament og fælles afsæt i det pædagogiske arbejde. Vi arbejder målrettet med udvalgte indsatser, og vi søger pædagoger, der har erfaring med at arbejde ud fra handleplaner i forhold til det enkelte barn og hele børnegruppen. Arbejdet med sproglig udvikling er en fast del af vores hverdag med børnene.

Nabohuset er en del af en organisation, som til stadighed har fokus på faglig udvikling og samtidig vægter et godt arbejdsmiljø med megen indflydelse på de nære arbejdsprocesser. I VVK C er faglig udvikling og inspiration prioriteret.

Medarbejdergruppen i Nabohuset består af selvstændigt arbejdende pædagoger og pædagogmedhjælpere, der arbejder ud fra besluttede retningslinjer og mål. Medarbejdergruppen i Nabohuset er blandet ift. køn, alder, uddannelse, erfaring m.m.

Vi søger dig, der

  • er relationsskabere og formår at være nærværende sammen med børnene
  • kan arbejde systematisk, reflekterende og gerne har kendskab til ICDP
  • kan formulere dig skriftligt og mundtligt og behersker at anvende PC og iPad
  • kan bidrage aktivt til det stærke samarbejde med kolleger
  • har interesse for at arbejde med børnenes sprog, motorik, det relationelle og den inkluderende tilgang, da vi har et særligt fokus på disse områder i hverdagen
  • kan arbejde struktureret og skabe en forudsigelig hverdag for børnene

Nabohuset er en del af VVK C, som foruden os består af otte enheder (0-6 års institutioner). VVK C er en organisation, der har faglig udvikling som et centralt fokus og samtidig vægter et godt arbejdsmiljø med megen indflydelse på de nære arbejdsprocesser.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Luna Jepsen på 2025 3605, hvis du vil vide mere.

Søg via nedenstående link senest mandag den 18. januar 2021
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.