Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til naturinstitutionen Troldehøj - 35-37 timer om ugen

Kan du følge børnenes spor og skabe et trygt børnemiljø i børnehøjde?

”Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan bruge naturen til sammen med børn. Så hvis du har mod til at hoppe i vandpytter, bygge huler og inddrage naturen i den pædagogiske hverdag,  så er det her stedet,” fortæller daglig leder Mille Klitgaard.

Trygge rammer i naturskønne omgivelser
Naturbørnehaven Troldehøj er en del af Børnehusene Fredensborg. Vi  er en børnehave med børn i alderen  3-6 år. Der er ca. 80 børn fordelt på 4 stuer. Vi tilbringer rigtig meget af vores tid udendørs, men nyder også vores dejlige lyse og rummelige hus, hvor der er plads til indendørs leg, kreativitet og udfoldelse.

Et unikt læringsrum med uanede muligheder
Vi anvender naturen som et unikt læringsmiljø for børnene. Naturens uforudsigelighed og dets store oplevelsespotentiale, der ligger i at bevæge sig i et mangfoldigt rum, er en væsentlig faktor for vores pædagogiske arbejde. Udendørsliv giver i vores fortolkning lys, plads, sundhed, kropslighed, kreative og hensynsfulde børn. Naturen er et læringsrum, hvor vi kan gå på opdagelse, blive klogere og stille vores nysgerrighed. 

Hvem bor i skoven? Hvor kan man gemme sig? Hvad lurer der under vandoverfladen? Og hvad er det for en lyd? Det er nogle af de spørgsmål, vi hver dag udforsker. Vi ser naturen som et  læringsrum, der er med til at modne børnene og give dem et sundt forhold til den verden, som vi alle er en del af.

”Du kommer til at lave insektbingo og finde forskellige blomstersorter, og du kommer også til at finde ud af, hvad der gemmer sig under træstuppen og alle mulige andre sjove ting sammen med børnene.” fortsætter Mille

Nærvær, leg og læring
Som pædagog får du 10 dygtige kolleger, 7 pædagoger og 3 pædagogmedhjælpere, der alle har  høj faglighed og refleksion i centrum.
Vi arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, hvor læring integreres i de daglige rutiner. Derudover arbejder vi med grundprincipperne fra ”Fri for mobberi”, som vi kalder ”Bedre venner”, ligesom vi er meget opmærksomme på sprog og den nærværende samtale.


Vores nye pædagog:
 

  • Du er uddannet pædagog
  • Du er fagligt refleksiv, nysgerrig og har øje for, hvordan naturen inddrages i pædagogisk praksis.
  • Du har en legende tilgang og kan inspirere børn og voksne med din pædagogiske faglighed
  • Du får mulighed for at deltage i årlige naturprojekter
  • Du vil i efteråret deltage i kompetence løft omkring: Den styrkede pædagogiske læreplan, der er tilrettelagt for pædagogiske medarbejdere i Fredensborg kommune
  • Du er nysgerrig på ny viden og det at være med til at implementere den styrkede pædagogiske læreplan og du synes, det er vigtigt hele tiden at udvikle dine kompetencer.


Hvis du kan se dig selv i ovenstående og gerne vil udvikle dig i pædagogisk praksis og blive en del af vores aktive hverdag med fokus på legende læring, udvikling og deltagelsesmuligheder for 3-6 årige, så send os din ansøgning. Fortæl os i denne, hvordan du mener, du kan bidrage i den pædagogiske hverdag hos os.

Vi vil gerne vise dig rundt og fortælle mere om stillingen, inden du sender din ansøgning. Du er velkommen til at ringe til daglig leder Mille Klitgaard tlf. 22 38 18 42 i uge 25 og ledervikar Kristine Jørgen tlf. 26 24 45 48 i uge 27 og 28.

Løn- og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles iht. gældende overenskomst, dine kompetencer og din erfaring.

Ansættelsessamtaler:
Tirsdag den 28. juli 2020.
Læs mere om Børnehusene Fredensborg og Naturbørnehaven Troldehøj på www.bornehusene-fredensborg.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.