Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til orlovsstilling i daginstitutionen Bornholmsgade

Daginstitutionen Bornholmsgade, dagtilbud Midt-Vestbyen søger en pædagog til en orlovsstilling. Stillingen er på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse den 1. juni 2018 eller snarest derefter og til og med den 28. februar 2019.

Daginstitutionen Bornholmsgade er en integreret institution normeret til 42 vuggestuebørn og 85 børnehavebørn. Børnene er opdelt i 4 grupper og personalet er som udgangspunkt fast tilknyttet en af disse. Denne stilling er tilknyttet storgruppen med de ældste børn. Bornholmsgade er 1 ud af 9 institutioner i dagtilbud Midt-Vestbyen og beliggende i Aalborgs Ø-gadekvarter.

Daginstitutionen Bornholmsgade er en multikulturel institution, hvor mangfoldighed ses som en ressource. Det stiller særlige krav til medarbejderne i forhold til at tilrettelægge, organisere, gennemføre og evaluere målrettede indsatser med sprog, motorik, natur og kulturforståelse med udgangspunkt i børnegruppens sammensætning.

Vi arbejder med et anerkendende og ressourceorienteret menneskesyn med udgangspunkt i ICDP principperne og tilrettelægger vores pædagogiske praksis ud fra børnenes nærmeste udviklingszone og i mindre læringsgrupper.

Vi søger en pædagog:

 • Der har en anerkendende tilgang i mødet med børn og forældre
 • Der er engageret og engagerende og har en høj grad af faglighed
 • Der har lyst til og gerne erfaring med at arbejde i en stor institution med børn og familier fra mange forskellige kulturer
 • Der er medskabende af differentierede og fleksible læringsmiljøer, som kan understøtte børnenes deltagelsesmuligheder i børnefællesskaberne
 • Der kan tilrettelægge, gennemføre og evaluere relevante pædagogiske aktiviteter med udgangspunkt i børnenes nærmeste udviklingszone i et tæt samarbejde med det øvrige personale.
 • Der er i stand til at indgå i et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde
 • Der vægter at gøre brug af kollegers kompetencer gennem videndeling, feedback og sparring
 • Der har gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt
Vi kan tilbyde:
 • En attraktiv arbejdsplads, hvor du er med til at udvikle institutionens pædagogiske praksis
 • En arbejdsplads hvor trivsel, læring og udvikling er nøgleord
 • Fagligt kompetente og engagerede kollegaer, som ”brænder for” at gøre en forskel
 • En arbejdsplads hvor forskellighed og mangfoldighed forstås som en ressource
 • Sparring og videndeling i det daglige arbejde
Er du interesseret i yderligere information vedrørende stillingen kan pædagogisk leder Birgitte Nielsen kontaktes på tlf. 9931 4646.

Læs mere om institutionen på institutionens hjemmeside https://www.mininstitution.dk/Hjemmeside/Forside/Index/190
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Samtaler forventes afholdt den 2. maj 2018 fra kl. 13.00

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her