Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Rosengårdskolen, centerafdeling Fønix

Vil du være med til at skabe livsduelige mennesker? Vil du være en del af vores ambitiøse, faglige og sociale medarbejderstab?

Vi søger en pædagog til en fast stilling på 37 timer ugentlig til vores centerafdeling Fønix på Rosengårdskolen.

Om os
Rosengårdskolen er en folkeskole med i alt 750 elever i en almen skole 0. – 9. klasse samt ca. 85 elever i en helhedsafdeling, der er et undervisningstilbud til børn med særlige undervisningsbehov på grund af bevæge- eller funktionsnedsættelser. Vi er i alt 120 ansatte hvoraf de 70 er lærere.
 
Vi tror på at trivsel, faglighed og dannelse skaber livsduelige mennesker. Dette er grundlaget for arbejdet på Rosengårdskolen. Vi arbejder ud fra et inkluderende tankesæt – at alle elever skal opleve sig som en del af et fællesskab – samtidig med at vi har et stort fokus på fagligheden.

Vores børn kan dels have udviklingsforstyrrelser og dels kognitive problematikker, der gør, at de kan være udfordret på områder som koncentration, hukommelse og adfærd.

Om dig
Vi vil opfordre ansøgere, der har kendskab og gerne erfaring til det at arbejde systemisk og anerkendende med børn med specielle behov, eller er villig til at blive videreuddannet inden for området, til at søge. 

Vi søger en medarbejder, der brænder for sit fag og ikke er bange for at byde ind med sin faglighed.

Om jobbet
Vi arbejder i en meget struktureret hverdag, hvor humor og et ”glimt i øjet” er velkomment. Da en gruppe af vores elever har nedsat fysisk funktionsevne, vil der i jobbet være arbejdsopgaver, der indebære omsorgs- og plejeopgaver, det være sig hjælp til toiletbesøg, spisning mm.  

Løn- og ansættelsesvilkår 
Tiltrædelse 1. april 2018 eller hurtigst muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Jakob Høj Lundgaard på 61553908 eller souschef Tor Bjerregaard på 51428737.

Du kan læse mere om os her.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er mandag, den 19. februar 2018, kl. 12.00, og vi forventer at holde samtaler i uge 9.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her