Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til særlig indsats i Parkhaven

Vil du være med til at skabe udvikling og trivsel? Og synes du, at det pædagogiske arbejde i en 0-6 års daginstitution med mange forskellige kulturer er en spændende udfordring, som du kan bidrage til? Så bliv en del af Parkhaven, hvor vi:

  • Styrker kvaliteten i indsatsen for sårbare og udsatte børn.
  • Skaber gode rammer for trivsel og udvikling
  • Planlægger, gennemfører og evaluerer pædagogiske aktiviteter
En særlig bevilling til et 2-årigt projekt
Vi har fået tilført midler af Socialstyrelsen til at skabe et helhedsorienteret løft på småbørnsområdet med fokus på sårbare og udsatte børn:”Alle børn har ret til en god start”.

Din fornemmeste opgave bliver, i samarbejde med dine kolleger, at skabe en helhedsorienteret indsats, der bidrager til, at udsatte børn opnår samme muligheder indenfor sundhed, trivsel og udvikling som deres jævnaldrende.

Et mindre Børnehus med tætte samarbejder
Børnehuset Parkhaven består af en vuggestuegruppe med 13 børn og to børnehavegrupper med 21 børn på hver stue. Vi er 13 engagerede og kompetente medarbejdere, der samarbejder om at skabe gode rammer for trivsel og udvikling for børn såvel som voksne.

Du bliver en del af et åbent hus, hvor vi samarbejder og sparrer på tværs af stuerne. Vi har et socialt og fagligt stærkt fællesskab, hvor medarbejdere og ledelse arbejder tæt sammen. Som kolleger støtter vi hinanden, og der er plads til vores forskelligheder. Vi byder hver især ind med vores særlige spidskompetencer og skaber mere merværdi sammen. 

Vær med til at skabe sproglig udvikling
Vores børnegruppe kommer fra mange forskellige nationaliteter, og vi arbejder derfor målrettet med børnenes sprogudvikling. Du er optaget af sprogs nuancer, og du er bevidst om, at du agerer sproglig rollemodel i dit daglige arbejde.

Vi har et tæt samarbejde med tosprogsteamet, PPR og Resourcepædagoger, som er med til at understøtte børnenes trivsel og (sproglige) udvikling.

Du har en rolig fremtræden og er bevidst om etikkens betydning i jobbet som pædagog
Når du møder børn og forældre, er det gennem en rummelig, tydelig og anerkende tilgang. Du er initiativ og igangsætter udviklingsorienteret aktiviteter og du er ansvarsbevidst i forhold til at gennemføre aktiviteterne og har gå-på-mod, når du møder modstand.
Det er naturligt for dig at skabe struktur og holde overblikket i dagligdagen, så der bliver skabt fundament for tillidsfulde relationer. 

Du er fagligt refleksiv og skaber gode samarbejder 
Din pædagogiske værktøjskasse er i orden, og du har et særligt blik for udsatte børn, som du hjælper til at blive en del af fællesskabet. Du får energi af at inspirere og vidensdele med dine kolleger, hvor du glædeligt går i dialog og reflekterer over din egen og andres pædagogiske praksis.

Det er vigtigt for dig at skabe tætte og ærlige samarbejder på tværs af institutionen og med forældrene, som du aktivt inddrager i dagligdagen. Du er åben for nye tiltag, ligesom du selv fremkommer med ideer og didaktiske overvejelser på, hvordan vi skaber de bedste rammer for vores børnegruppe.

Dine primære arbejdsopgaver:
  • Fokus på kerneopgaven omkring børnenes trivsel og udvikling.
  • Planlægge, gennemføre og evaluere pædagogiske aktiviteter.
  • Organisere, reflektere og tage ansvar.
  • Tidlige indsatser.
  • Tæt forældresamarbejde med respekt og forståelse for forskellighed..
Vi forventer at, du har erfaring med arbejdet i 0-2 års området samt kendskab til forskellige kulturer. Det er ydermere en fordel, hvis du har kendskab til Rambøll sprog og relationskompetence - men ikke et krav.

Hverdagen i Parkhaven
Vi er et børnehus med aktive børn, forældre og personale. Vores pædagogik vægter leg, nærvær og tryghed højt, og vi bestræber os på altid at se muligheder i stedet for begrænsninger. Vores rammer er gode både ude og inde, og vi ligger i et godt miljø. I løbet af året har vi fælles aktiviteter med institutionerne i området.

Yderligere oplysninger om jobbet.
Stillingen er på 30 timer om ugen i Parkhavens vuggestueafdeling. Ansættelsen er tidsbegrænset frem til og med 31. december 2022.

Ansættelse er hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2020.

Ansøgningsfristen er søndag den 2. august 2020.
Vi afholder samtaler onsdag den 5. august 2020.

Løn og ansættelsen sker efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn. Ved ansættelse indhentes der børne- og straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Er du blevet nysgerrig? Du er meget velkommen til at ringe til pædagogisk leder Charlotte Arildsen på tlf. 30202263 for at få svar på dine spørgsmål eller aftale et besøg, så du kan komme forbi og se vores dejlige børnehus.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Parkhavens pædagogiske ståsted
At blive i stand til at klare sig godt i livet handler ikke kun om fremtiden. Det handler i høj
grad om at tage nuet alvorligt. Hverdagen i en daginstitution giver børn værdifulde erfaringer med at høre til i et fællesskab, at være accepteret for den man er, at mestre nye udfordringer og løbende lægge små sten til den store mosaik om, hvordan verden gribes og begribes – erfaringer, som skabes i pædagogiske læringsmiljøer, tilrettelagt og støttet af pædagoger med dyb viden om børns trivsel, læring og udvikling.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.