Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til særlig indsats i Solsikkens vuggestueafdeling

Vil du være den ekstra spiller, der sammen med engagerede kolleger skaber et helhedsorienteret løft på småbørnsområdet?

Vi har fået tilført midler af Socialstyrelsen til at oprette en stilling, der skal styrke indsatsen for sårbare og udsatte børn. Din fornemmeste opgave bliver at skabe en helhedsorienteret indsats, der bidrager til, at udsatte børn opnår samme muligheder indenfor sundhed, trivsel og udvikling som deres jævnaldrende. Sammen skal vi fortsætte og videreudvikle vores gode, udviklingsorienterede tilgange til børnene. 

Vær med til at arbejde på tværs i Solsikken
I Solsikken bliver du en del af et børnehus, hvor vi har et godt samarbejde mellem vores 3 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper. Som pædagog med særlig fokus på udsatte børn i alderen 0-2 år får du fast base i ét velfungerende vuggestueteam med en god dynamik, der sparrer og hjælper hinanden.

Du kommer samtidig til at arbejde opgavebaseret og på tværs af vuggestuegrupperne. Børnene er aldersopdelte i vuggestuegrupperne, og en af dine særlige opgaver bliver at styrke overgangen til storegruppen.

Et børnehus med høj faglighed og stærke samarbejder
Vi udvikler vores faglighed gennem fælles refleksion, har en sund evalueringskultur og prioriterer vores teammøder. Vi arbejder bl.a. med metoden ”Børnestyret leg”, hvor afsættet for vores pædagogiske arbejde er børnenes initiativer og coaching. Derudover har vi fokus på at understøtte børnene i at være kritisk tænkende, have gode kommunikative strategier og være samarbejdsparate.

Nærvær, relationer og sproglig udvikling
Sammen med dine kolleger brænder du for at arbejde med sproglig udvikling, og du har et stærkt engagement i arbejdet med udsatte børn. Som kollega er du optimistisk og glad, og du har gerne erfaring med at arbejde metodisk med børnestyret leg. Målet er, at børnene har en god hverdag, hvor de bliver mødt af engagerede voksne, udvikler venskaber, børnefællesskaber og tager deres fantasi med på deres udviklingsrejse.

Du er fagligt refleksiv og har stærke formidlingsevner  
Med din stærke faglighed og store erfaring har du et særligt blik for udsatte børn, som du bringer i spil i sammenværet med børnene. Du formår at vidensdele, reflektere over den pædagogiske praksis og udvikle sammen med dine kolleger.

Du er uddannet pædagog, og det er en fordel, hvis du har en pædagogisk overbygning eller en anden særlig efter-/videreuddannelse. Du har din pædagogiske værktøjskasse i orden og er skarp på pædagogiske metoder som fremmer børnenes trivsel, læring og udvikling.

Du tør byde ind og sætte dig selv i spil
Når vi spørger vores dejlige børn i Solsikkens børnehave, hvad de kunne ønske sig af en ny voksen, så siger de ”en voksen, der kan lide at hoppe” og ”en voksen, der er god til at hjælpe”. Det er vigtigt, at du motiveres af at se børnene vokse og bliver begejstret af både små og store fremskridt.

Vores børnehus skal i de kommende år have et øget fokus på kultur, musik og drama, så det er en fordel, hvis du har interesser, kompetencer eller mod på at arbejde med disse temaer.

Du er en eftertragtet samarbejdspartner   
Du kommer til at blive en del af et solidt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor du engageret arbejder tæt sammen med psykologer, børneterapien og sprogpædagoger. Vores fundament er, at vi er til for børnene, og du sætter en ære i at have et godt samarbejde med forældrene, da de er vigtige for, at vi sammen kan lykkes med vores arbejde.

I Solsikken ser vi forskellighed som en styrke
Solsikken ligger i et stort socialt boligområde i hjertet af Taastrupgård, tæt ved grønne områder og offentlig transport. Vi har børn og voksne fra forskellige kulturer, og vi lægger stor vægt på at opbygge viden om og forståelse for hinanden. Vi har en inddragende kultur og en transparent kommunikation.

Vi tager godt imod dig
Vi er imødekommende og tager imod dig med åbne arme (på afstand, selvfølgelig). I dit opstartsforløb kommer du til at deltage i introduktionsmøder med din pædagogiske leder, onboardingforløb for nye medarbejdere i Høje-Taastrup kommune og du bliver samtidig tilknyttet en mentorordning.

Jobbet er en fastansættelse på 37 timer om ugen
Tiltrædelse er pr. 1. november 2020 - med mulighed for, at du kan starte før. 

Ansøgningsfristen er tirsdag den 22. september 2020
Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.
 
Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Interesseret? Så kom endelig forbi os
Du har sikkert mange spørgsmål om jobbet, vores dagligdag eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er velkommen til at ringe til pædagogisk leder Kristina Brejner på 4335 3360 eller komme forbi og besøge os.

Mens du venter, kan du læse mere om pædagogik, læring og udvikling på kommunens hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.