Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Sct. Severin Børnehuse

Sct. Severin Børnehuse søger en uddannet pædagog til en vuggestuegruppe i afd. Rosengården. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller snarest muligt herefter.
 
Sct. Severin Børnehuse er en kommunal aldersintegreret daginstitution, der består af 4 afdelinger med i alt 319 børn: Rosengården (0-6 års afdeling med 103 børn), Havanna (0-6 års afdeling med 76 børn), Sukkertoppen (0-6 års afdeling med 72 børn) og Ejsbølhus (3-6 års afdeling med 68 børn).
 
Vi søger en ambitiøs og passioneret pædagog, der er optaget af det enkelte barns trivsel, udvikling, dannelse og læring. Vi forventer, at du er robust, fagligt velfunderet og udviklingsorienteret, og at du evner at se muligheder i tænkningen omkring vores børneuniverser.
 
På vores hjemmeside http://sctseverinboernehuse.haderslev.dk kan der findes oplysninger om institutionen.
 
1.000-dages-program – en bedre start på livet
Afd. Rosengården er en del af ”1.000-dages-programmet – en bedre start på livet”, og har derfor fået tilført midler til bedre normering i vuggestuegrupperne.
 
Kontakt
Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Britt Veilgaard Post på telefon 26 24 80 06 eller institutionsleder Henrik Engelstoft Jensen på telefon 29 88 39 08.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL. Inden ansættelse indhentes børne- og straffeattest.
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, eksamensbeviser og CV senest den 18. september 2020.
 
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 40.
 
Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.