Pædagog til SFO / deltid

 

Overlade Friskole og Børnehus er en Grundtvig-Kold inspireret friskole. Vi er en lille institution, hvor friskole og børnehus arbejder tæt sammen. Vi vægter nærhed, samarbejde og fællesskab højt. Trivsel og tryghed i leg og læring er vores pejleord, og dagligdagen er præget af energi, glade børn og et godt grin.

Vores integrerede institution og friskole søger en uddannet pædagog eller med anden relevant uddannelse, primært til vores SFO. Er du et friluftsmenneske, gerne med musikalske evner, og har du flair for relationspædagogik, en særlig interesse for børn fra børnehaveklasse til 3. klasse og evt. sprog hos de 0-3-årige, så er det måske dig vi søger.

Overlade Friskole og Børnehus slog dørene op den 01.08.2016. Børnehuset er en integreret institution med fem fastansatte, hhv. en leder/pædagog, en pædagog, to PAU’er samt en pædagogisk assistent, og så selvfølgelig vores SFO-medarbejder. Derudover har vi løbende EGU-praktikanter og folk i jobprøvning. Vi er et lille hus med gennemsnitligt 15-20 børnehavebørn og 5-8 vuggestuebørn. Derudover varetager børnehuset også friskolens SFO om morgenen og eftermiddagen, som pt. har et børnetal på 17 børn, fordelt på formiddag/eftermiddag.

Vi er et hus som er relationsorienteret og som brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv. Vi er beliggende i en lille by med et stærkt nærmiljø - nogle slår vores græs, andre ordner vores pedelopgaver. Forældre bidrager med bl.a. deltagelse i aktivitetsdage eller bagning til huset og det er netop disse ting, som kendetegner vores friskole og børnehus; ”Fællesskab, tryghed og engagement”.

Overlade Friskole er en lille friskole med 5 ansatte lærer og 48 børn i alderen fra børnehaveklasse til 8. klasse. Det er vigtigt med et godt samarbejde mellem friskole og SFO, og derfor har vi aktiviteter på tværs af SFO, friskole og børnehave/vuggestue. Vi vægter en nærværende og ligeværdig relation mellem voksen og barn. Vores SFO har sit eget lokale, men kan bruge både børnehus og friskole til aktiviteter.

 

Hvad forventer vi af dig:

  • At du skal være interesseret i at indgå i et forpligtende samarbejde med kolleger, børn og forældre, og at du have lyst og evne til at skabe trygge og inspirerende rammer om leg, læring og trivsel.
  • At humor er en vigtig ingrediens i dit samvær med børn og voksne
  • At du indgår på lige fod med det øvrige personale i planlægning af pædagogiske mål, aktiviteter og hverdagens gøremål
  • At du har et godt overblik og kan lide at have børnene med i dine aktiviteter, samt at du kan lide at være med i børnenes aktiviteter.
  • At du kan indgå i et lille, men godt personaleteam.
  • At du kan lide at være udenfor, da vi ser os selv som en natur- og friluftsinstitution.
  • At du er musikalsk, og måske du kan spille på et instrument (dette er dog ikke et krav).
  • At du har erfaring med sprogudvikling hos de 0-3-årige eller lyst til at give dig i kast med det.Praktiske oplysninger:
  •  

Løn- og ansættelsesvilkår iht. til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Forud for ansættelse indhentes børneattest.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt afdelingsleder Lone Munk på tlf.: 28 99 52 11, eller skoleleder Troels Bergholt på tlf.:28995214

 

Ansøgningsfrist:

Fredag d. 20.04.2018.

 

Ansøgningen sendes til:

lonem@overladefriskole.dk

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog, SUA Mosetoft

Mosetoft A - Botilbud

Viborg
Mosetoft søger blandt andet på grund af opnormering 4 pædagoger med gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Om specialområdetSpecialområde Udviklingshæmning og ADHD består af en række større og mindre enheder geografisk spredt over regionen: Bygmarken (He...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Kopi af Pædagog

Søttruphus

Rebild
Søttruphus søger 2 pædagogiske tilkaldevikarer snarest. Søttruphus er en døgninstitution oprettet efter SEL 107 108 med plads til 7 voksne borgere med diagnoser indenfor ASF ofte med tillægshandicaps samt varierende begavelsesniveau. Søttruphus er e...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Pædagog til dagtilbudet hviddalen, deltid

Dagtilbuddet Hviddalen

Aalborg
Pædagog til Dagtilbuddet Hviddalen, deltidsstillingStillingskategori:Handicap og psykiatriArbejdstid:DeltidAfdeling:Dagtilbudet Hviddalen? Ansøgningsfrist:Mandag den 23. april 2018Vi har hurtigst muligt brug for en ny kollega i Dagtilbuddet Hviddale...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Pædagog til vuggestuen Kastanjen, dagtilbud Midt-Vestbyen

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Dagtilbud Midt-Vestbyen, Vuggestuen Kastanjen søger en pædagog til ledig stilling på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. juli 2018.Vuggestuen Kastanjen er n ud af 9 institutioner i dagtilbud Midt-Vestbyen. Vuggestuen Kastanjen er beliggende i Ø-gade...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Pædagog til orlovsstilling i daginstitutionen Bornholmsgade

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Daginstitutionen Bornholmsgade, dagtilbud Midt-Vestbyen søger en pædagog til en orlovsstilling. Stillingen er på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse den 1. juni 2018 eller snarest derefter og til og med den 28. februar 2019. Daginstitutione...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018