Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til SFO og skole

Vi søger en pædagog til Hornbæk Skoles SFO og med opgaver som skolepædagog på 0.-3. årgang.

Vores skole er 2-sporet, og vi har 120 børn i SFO. SFO og skole deler lokaler, og SFOens omdrejningspunkt er ”hjerterummet”, der danner rammen om det store fællesskab. Vi er meget udenfor og har gode udendørs værksteder. Vi har bålplads og tæt til skov, strand og vand og mange andre faciliteter, som vi bruger tit og ofte med vores skønne børnegruppe. Vi er en engageret personalegruppe og vi glæder os til at høre, hvad du kan tilbyde.

Derudover har vi et godt samarbejde pædagoger og lærere imellem. Alle pædagoger er tilknyttet en årgang, hvor de sammen med lærerne har et tæt samarbejde om børnene.

På Hornbæk Skole og SFO arbejder vi med en kommunal politik om løsningsfokuseret tilgang, og alle indsatser bygger på en relationel og anerkendende tilgang.

Vi er ambitiøse omkring alle elevernes læring og trivsel – også dem, som har brug for en ekstra hjælpende hånd. Vi tør gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.

Vi vil gerne give eleverne de bedste læringsoplevelser, og vores vision er, at vi sammen vil skabe passende udfordringer for alle, fordi vi ikke mener, at læring foregår i takt. Vi vil også sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, fordi vi har som mål, at ingen skal opleve, at de står alene.

Læs mere om vores skole på www.hornbaekskole.dk Her er der også link til vores facebookside.

Du er velkommen til at ringe til Hornbæk Skole tlf. 4928 1680 eller til skoleleder Simon Svenstrup på tlf. 2531 1682 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen. Vi afholder løbende jobsamtaler, men sidste ansøgningsfrist er mandag den 12. april kl. 23:59. Ansættelse sker hurtigst muligt og senest pr. 1. maj 2021.

Stillingen er på fuld tid og lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside www.helsingor.dk

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.